Eveniment

Anda Adam şi Connect-R, incendiari la „Serbările Toamnei” – Câmpina 2014

Spectacol seara a doua 0A doua seară a „Serbărilor Toamnei” a adus alte nume grele din showbiz – ul românesc pe scena festivalului de la Câmpina. Şi din nou, un public minunat în faţa scenei, care a cântat şi dansat împreună cu artiştii. Am avut muzică populară cu Adriana Deaş, Mirela Constantin şi Petrică Mâţu Stoian, acesta din urmă fiind, de fapt, cel dintâi în faţa publicului şi în sufletul foarte multor spectatori. Apoi, a început nebunia, genul acela de nebunie frumoasă, când pe scenă urcă solişti aşteptaţi cu nerăbdare de publicul tânăr, iar Anda Adam şi Connect-R fac parte din categoria acestor solişti. Au făcut un show cu adevărat incendiar, au cântat mult şi bine (amândoi live), au fost fermecători şi plini de energie. Au transmis şi publicului starea de bine, că aproape toată lumea a uitat că peste doar câteva ore începea… noul an şcolar. La finalul spectacolului, focul de artificii, lung şi spectaculos, care a pus punct unui festival reuşit, cu vreme frumoasă, artişti buni şi public superb.
Spectacol seara a doua 1 Spectacol seara a doua 2 Spectacol seara a doua 3 Spectacol seara a doua 4 Spectacol seara a doua 5 Spectacol seara a doua 6 Spectacol seara a doua 7 Spectacol seara a doua 8 Spectacol seara a doua 9 Spectacol seara a doua 10 Spectacol seara a doua 11 Spectacol seara a doua 12 Spectacol seara a doua 13 Spectacol seara a doua 14 Spectacol seara a doua 15 Spectacol seara a doua 16 Spectacol seara a doua 17 Spectacol seara a doua 18 Spectacol seara a doua 19

2 Comments

  1. Din pacate, anul acesta a fost adusa multa muzica de proasta calitate, doar pentru ca s-ar afla la moda”(ceea ce nu este un criteriu in sine) si parca s-a facut un exces de muzica populara. Totusi sa nu uitam urbanitatea Campinei chiar daca o mare parte din campinenii de acum isi au radacini prin comunele invecinate.Pacat.

  2. Remus says:

    D-le Constantinescu, in primul rand tema acestei editii a fost „Traditii si Obiceiuri Prahovene”, pentru asta a fost mai multa muzica populara, iar in ce priveste per ansamblu aceasta editie, „vocea pietii” si-a spus cuvantul…consultati retelele de socializare si o sa vedeti.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *