Eveniment

„Câmpina Open MTB 2014”, o nouă ediţie de succes, cu aproape 600 de participanţi

Campina Open MTB 1UPDATE – În acest an, din taxele de înscriere şi din donaţii s-au strâns aproape 30.000 lei. Întreaga sumă va fi folosită pentru sprijinirea copiilor cu autism din judeţul Prahova.

Aproximativ 600 de persoane s-au înscris la cea de-a treia ediţie a competiţiei de ciclism “Câmpina Open MTB – Race for autism”, eveniment care a avut loc sâmbătă, 6 septembrie, pe dealurile din jurul municipiului Câmpina. O competiţie al cărei principal scop îl constituie promovarea unui stil de viaţă sănătos. Să nu uităm, însă, de componenta umanitară a acestui eveniment, pentru că sumele încasate din taxele de participare sunt utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism, derulate prin Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA).
Numărul cicliştilor profesionişti şi amatori care participă la „Câmpina Open MTB” este tot mai mare de la un an la altul, iar o bucurie pentru organizatori (şi nu numai) este aceea că tot mai mulţi copii se înscriu la start, competiţia fiind organizată, după cum se ştie deja, pe categorii de vârstă. Fondul de premiere pentru toate categoriile s-a ridicat la 25.000 lei şi a fost asigurat de sponsorii concursului. Ca în fiecare an, organizarea evenimentului s-a făcut exclusiv pe bază de voluntariat. Competiţia este organizată de Asociaţia E.A.S.C. Caraiman Câmpina şi Fundaţia Romanian Angel Appeal, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina. Precizăm că fotografiile au fost preluate de pe pagina de Facebook a evenimentului. Primele două sunt realizate de Ionuţ Bazavan, celelalte două de Cosmin Andrei.

Campina Open MTB 2 Campina Open MTB 3

Iată câştigătorii principalelor probe ale competiţiei, cu precizarea că rezultatele complete, pentru toate probele şi categoriile, le puteţi găsi pe www.campina-mtb.ro:

Adulţi, traseu lung (86 concurenţi în total)
1. Ciprian Comişan (Explorer Bike Team)
2. Fabio Gattoni (Ideal Geiger Team)
3. Ulise Gheduzzi (Ideal Gegiger Team)

Adulţi, traseu scurt (236 concurenţi)
1. Alexandru Grozea (Outdoor&Bike)
2. Nicuşor Panaitescu (CS Conpet)
3. Constantin Dumitrana

Copii (37 copii înscrişi, cu vârste între 6 şi 14 ani)
1. Andrei Ciobanu
2. Robert Marian Stan
3. Tudor Supială

Elite (13 concurenţi)
1. Daniel Crista
2. Alexandru Stancu
3. Ionuţ Sdrăilă

Family (31 familii concurente)
1. Vasile Toader
2. Sorin Iordache
3. Alfred Mihai Mereuţă
Campina Open MTB 4

 

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *