Administratie publica

Când se vrea, se poate! Sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Bălcescu cu Calea Dacia este gata

Sens giratoriu 3Termenul de realizare pentru sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Calea Dacia din municipiul Câmpina era de trei luni. Lucrările au început pe 25 august şi iată că, după trei săptămâni, au fost finalizate. Este de remarcat acest lucru pentru că, în general, nu suntem obişnuiţi cu finalizarea unor lucrări înainte de termenul stabilit prin contract. Este adevărat, acest sens giratoriu nu constituie o lucrare de anvergură, dar chiar şi aşa, terminarea ei în doar trei săptămâni nu poate să nu ne atragă atenţia. Asta înseamnă că, atunci când se doreşte, se poate lucra cu spor, de dimineaţă până seara, nu doar trei-patru ore pe zi, aşa cum s-a întâmplat la alte investiţii realizate pe domeniul public.
Bine, la sensul giratoriu mai sunt de făcut câteva lucruri adiacente. Astăzi se efectuau deja marcajele rutiere şi mai trebuie rezolvată problema montării corpurilor de iluminat pe noii stâlpi amplasaţi în sensul giratoriu.
Vă reamintim că sensul giratoriu a fost executat de societatea Cast Băneşti, valoarea totală a lucrării fiind de 538.405 lei (fără TVA), sumă alocată de Consiliul Local Câmpina de la bugetul municipiului. Sensul giratoriu a fost gândit în scopul sistematizării intersecţiei şi optimizării fluxurilor de circulaţie.
Sens giratoriu 1 Sens giratoriu 2

5 Comments

 1. dan says:

  Mă duc să mă învârt un pic prin el. Arată bine.

 2. dorel says:

  de terminat lam terminat dar la ce foloseste astai intrebarea

 3. Jovi says:

  A fost gândit pentru ceva, dar tot inutil rămâne.
  Existau alte câteva locuri unde un sens giratoriu era mult mai util și chiar ajuta la optimizarea circulației. Așa…

 4. Mihai Toma says:

  as fi preferat la peco un sens giratoriu, la intersectia bd. Carol I cu Schelelor, era mult mai util acolo, sau la ABC, poate se au invedere si alte sensuri giratorii unde vor cetatenii nu doar primaria!

 5. brătianu says:

  Casa Cărţii! Este loc Berechet! Cu flori şi mini fântână arteziană.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *