Electoral

„E timpul ca românii să aleagă un preşedinte frumos”, zise Elena Udrea la Valea Doftanei

Elena Udrea 1Candidatul PMP la Preşedinţia României, Elena Udrea, şi-a făcut apariţia aseară, la Festivalul Caşcavelei de la Valea Doftanei, însoţită de un adevărat alai format din colegi de partid. Poate surprinzător pentru unii sau deloc surprinzător pentru alţii, Udrea a fost bine primită de cei prezenţi. Bine, nu vă aşteptaţi acum la aplauze, dar n-a huiduit nimeni, n-a certat-o nimeni, ba, din contra, a primit flori, a fost îmbrăţişată şi pupată cu foc de multă lume, iar şirul celor care doreau să se fotografieze cu fostul ministrul al Turismului aproape că nu se mai termina. Elena Udrea şi alaiul său au vizitat aproape toate standurile de la Festivalul Caşcavelei, iar înainte să plece, fostul ministru a dorit să cumpere caşcavea şi brânză. N-a fost nevoie să plătească, pentru că respectivii comercianţi i-au oferit cadou produsele.
Elena Udrea a recunoscut că până acum nu ştia care este diferenţa între caşcaval şi caşcavea şi nici că Valea Doftanei este o localitate atât de frumoasă. „Doar că ne-am cam zdruncinat pe drum, până am ajuns la dvs.”, i-a spus ea primarului Ion Manea, aluzie la drumul foarte prost care leagă Câmpina de Valea Doftanei. Politică nu s-a discutat, singura referire la alegerile prezidenţiale din noiembrie fiind aceea că „e timpul ca românii să aleagă un preşedinte frumos şi sunt convinsă că românii sunt pregătiţi şi vor să aibă un preşedinte femeie”.

Elena Udrea 2 Elena Udrea 3 Elena Udrea 4 Elena Udrea 5

Printre cei care au însoţit-o pe Elena Udrea la Valea Doftanei s-au numărat senatorul Andrei Volosevici, deputatul Dragoş Gunia (ambii parlamentari prahoveni), preşedintele Organizaţiei Judeţene – Cătălina Bozianu, dar şi fostul ministru Gabriel Berca, secretarul executiv al PMP Gelu Vişan şi mulţi alţi membri ai PMP Prahova şi ai unor organizaţii locale. În altă ordine de idei, Elena Udrea a arătat că a învăţat, totuşi, ceva din vizitele prin ţară. S-a îmbrăcat lejer şi s-a încălţat cu… balerini. A vorbit cu toată lumea, generalităţi, desigur, şi s-a salutat cordial cu prefectul Rodica Paraschiv, cu primarul Ion Manea şi alte oficialităţi locale şi judeţene. „Dacă venea mâine, erau bucureştenii aici şi nu era de bine pentru ea”, a spus un mucalit din mulţime. „Lasă-i mă, să vină toţi, macar aşa îi vedem şi noi în realitate, că de votat ştim cu cine să votăm, dacă om merge la vot”, a fost răspunsul venit tot din mulţime.
Elena Udrea 6 Elena Udrea 7 Elena Udrea 8 Elena Udrea 9 Elena Udrea 10 Elena Udrea 11

2 Comments

  1. Noni Vochin says:

    VOTEZ un presedinte frumos. Care iubeste ADEVARUL, DREPTATEA si LEGEA. Votez MONICA MACOVEI.

  2. Vasile says:

    Nu mi se pare surprinzator ca persoana de care se face vorbire a fost bine primita.Noi,prahovenii suntem gazde politicoase,mai ales cu o femeie.Singura apreciere la adresa susnumitei…consta in imbracamintea modesta pe care a afisat-o.In rest,tupeu din belsug…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *