Eveniment

Elena Udrea, apariţie surpriză la Festivalul Caşcavelei de la Valea Doftanei

Elena UdreaSurpriză de proporţii pentru toţi cei prezenţi în această seară la deschiderea oficială a celei de-a XIII-a ediţii a Festivalului Caşcavelei de la Valea Doftanei. Fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea, şi-a făcut apariţia la festival însoţită de mai mulţi reprezentanţi ai Partidului Mişcarea Populară de la centru şi din Organizaţia Judeţeană Prahova. Printre aceştia, senatorul Andrei Volosevici, deputatul Dragoş Gunia, preşedintele PMP Prahova – Cătălina Bozianu şi mulţi alţii. Vă reamintim că Elena Udrea este candidatul PMP la funcţia de preşedinte al României şi se află în plină campanie electorală. Pe scena de la Valea Doftanei, la deschiderea oficială a Festivalului Caşcavelei, au urcat, însă, doar primarul Ion Manea şi prefectul judeţului, Rodica Paraschiv. Vom reveni.

2 Comments

  1. Vasile says:

    Asta da TUPEU.Ma intreb cine si-ar dori un presedinte de tara precum respectiva persoana?Am uitat oare cum au fost taiate salariile bugetarilor cat pensiile?Chiar asa de prosti sa fim considerati?Da-ne mintea romanului cea din urma.

  2. claudia says:

    Aceasta femeie este chiar de tot penibilul.Nu cred ca este cineva care sa o iubeasca.Noroc ca a fost la tara unde lumea are bun simt.Daca tot mai umbla asa e greu de crezut ca nu o sa-si ia bataie.ea si cu oamenii ei sunt cei care ne-au facut numai rau.Nici oamenii ei nu cred ca o voteaza si astfel e greu de imaginat ca face 1%.Ea inca nu vrea sa realizeze ca pierde timpul.Niciodata nu or sa mai revina la putere.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *