Social

Joi, 2 octombrie, zi de doliu în municipiul Câmpina, în memoria celor cinci câmpineni ucişi pe DN1

Zi de doliuPrin dispoziţie emisă de primarul Horia Tiseanu, ziua de joi, 2 octombrie 2014, este declarată zi de doliu pe raza municipiului, în memoria celor cinci câmpineni care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de pe DN1, de sâmbătă seara. La toate instituţiile şi autorităţile publice, partidele politice, unităţile de învăţământ şi instituţiile de cultură, Drapelul de Stat al României va fi arborat în bernă. Aceeaşi obligaţie o au şi persoanele fizice sau juridice care, la domiciliu, reşedinţă sau sediu, arborează steagul naţional. În ziua de doliu, se interzice desfăşurarea de activităţi cultural-artistice şi sportive pe raza municipiului Câmpina.

Aşadar, un oraş în doliu în ziua în care victimele accidentului de pe DN1 vor fi conduse pe ultimul drum. Un oraş în doliu în memoria celor cinci câmpineni decedaţi în câteva secunde, într-un accident incredibil, care ne-a marcat pe noi toţi. Un accident fără precedent, produs de un tânăr care a ales să se sinucidă omorând şi alţi cinci nevinovaţi.
Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace pe Robertino Gherghelaş (44 ani), Florin Cioroba (44 ani), Eduard Cioroba (11 ani), Nicoleta Mocanu (38 ani) şi Elena Buldan (19 ani)!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *