Mai multe locuri de muncă decât persoane interesate de ele, la bursa destinată absolvenţilor

Categorie: Social 29 septembrie 2014

Bursa 11 Mai multe locuri de muncă decât persoane interesate de ele, la bursa destinată absolvenţilor37 de angajatori din Câmpina şi localităţile vecine s-au prezentat la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată vineri, punând la dispoziţia persoanelor interesate 305 locuri de muncă în diferite domenii şi pentru toate tipurile de studii. De cealaltă parte, însă, interesul a fost sub aşteptări, la bursa de la Câmpina participând doar 298 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Iar printre acestea, foarte puţini absolvenţi din promoţia 2014. O singură persoană a fost angajată pe loc, iar alte 86 au fost selectate pentru interviuri şi probe de lucru în vederea angajării.
Situaţia a fost cam aceeaşi la Ploieşti şi Vălenii de Munte, celelalte două centre unde Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat bursa pentru absolvenţi. Potrivit datelor furnizate de AJOFM, per total, 88 de agenţi economici au participat la acţiune, oferind 1.382 locuri de muncă, majoritatea pentru persoane necalificate. Au existat, totuşi, şi locuri disponibile pentru absolvenţii cu studii superioare. Numărul total al persoanelor participante – 1.152, printre acestea numărându-se atât proaspăt absolvenţi, cât mai ales persoane aflate de mai multă vreme în căutarea unui loc de muncă.
Bursa 3 Mai multe locuri de muncă decât persoane interesate de ele, la bursa destinată absolvenţilor Bursa 2 Mai multe locuri de muncă decât persoane interesate de ele, la bursa destinată absolvenţilor

Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  3

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Libell 1

  1

  Reclama-centrale-2x-GIF

 • PUBLICITATE

  Reclama mica 1

 • PUBLICITATE

  Anunt spatii

  Prevo distribution nou