Social

Mâine are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Câmpina, Ploieşti şi Vălenii de Munte

Bursa-1„Această acţiune reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi să cunoască mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea să aleagă în conformitate cu pregătirea loc profesională sau, eventual, să se reorienteze spre ocupaţii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu sau lung”, se menţionează în comunicatul de presă remis de AJOFM Prahova. Ca de fiecare dată, Bursa este organizată simultan la Ploieşti (Clubul Sportiv Municipal – Sala Doroftei), la Câmpina (Casa de Cultură „Geo Bogza”) şi la Vălenii de Munte (în sediul agenţiei locale), cu începere de la ora 9.00. La Câmpina, aproximativ 30 de firme şi-au anunţat participarea la Bursă, ele punând la dispoziţia persoanelor interesate aproape 100 de locuri de muncă în diverse domenii.
Precizăm că, deşi este destinată în principal absolvenţilor, la Bursă se pot prezenta toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

1 Comment

  1. Cristian says:

    Partidul Poporului Dan Diaconescu sustine cu toata puterea organizarea unor astfel de burse a locurilor de munca si pe tineri in gasirea unei slujbe. Privim acum cu mare ingrijorare cum tinerii dupa ce termina liceul sau facultatea ajung niste bravi someri. Nu este posibil asa ceva ..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *