Social

Proaspeţii elevi ai Şcolii de Poliţie Câmpina sunt aşteptaţi la unitate pe 30 septembrie

Elevi scoala de politieCei 517 candidaţi admişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina în urma examenului de admitere vor trebui să se prezinte la unitatea de învăţământ pe 30 septembrie în vederea începerii noului an şcolar. Şi fiecare proaspăt elev va trebui să aibă la el cartea de identitate, diploma de bacalaureat, scrisoare medicală de transfer de la medicul de familie, carnetul de asigurat, echipament sportiv, umeraşe, ustensile de igienă personală, materiale pentru întreţinerea hainelor şi încălţămintei, plus 10 caiete studenţeşti a câte 100 file fiecare. Acestea sunt regulile stabilite şi comunicate de conducerea Şcolii de Poliţie, iar cei care au avut un loc de muncă înaintea intrării la Şcoala de Poliţie vor trebui să-şi facă lichidarea şi să păstreze cărţile de muncă.
După cum se ştie deja, în acest an au fost puse la dispoziţia candidaţilor 517 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, dintre care 10 pentru romi şi 5 pentru alte minorităţi. După probele eliminatorii au rămas în cursă 1.532 candidaţi, care au susţinut ulterior examenul scris. Cel mai mare punctaj la testul grilă la limba română şi o limbă străină a fost de 86 puncte şi l-a obţinut o fată – Paula Luiza Diaconu, din judeţul Mehedinţi. Ultimul punctaj cu care s-a intrat – 55 de puncte – a fost obţinut de 39 de candidaţi, dar numai 18 dintre ei au fost admişi, diferenţierea făcându-se pe baza mediei obţinute la examenul de bacalaureat. 11 candidaţi, cu punctaje cuprinse între 44 şi 55 puncte, au depus contestaţii, dar nici unul dintre ei nu a fost admis, punctajul nemodificându-se în urma recorectării lucrărilor.
La candidaţii romi, punctajul maxim cu care s-a intrat a fost 64 puncte, iar cel minim – 49 puncte. Pentru candidaţii de alte minorităţi – 54 puncte maxim şi 44 puncte minim.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *