Administratie publica

Recepţie tehnică la noul sens giratoriu. „Suntem mulţumiţi de cum arată investiţia şi cum se circulă în zonă!”

Receptie sens giratoriu 1Reprezentanţii Primăriei Câmpina, ai Poliţiei Rutiere şi ai firmelor care au proiectat şi executat sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Bălcescu cu Calea Dacia s-au întâlnit ieri pe teren pentru recepţia tehnică a lucrării. Această recepţie tehnică este o formalitate, dar trebuie să aibă loc pentru că aşa prevede legea. Toţi cei prezenţi au urmărit traficul în sensul giratoriu şi s-au declarat mulţumiţi de cum arată investiţia şi cum se circulă în zonă. S-a ajuns la concluzia că ar mai trebui montat un indicator care să arate că prioritate au maşinile care vin pe Calea Dacia dinspre DN1. În rest, totul este în regulă, urmează să fie găsită o soluţie pentru înfrumuseţarea sensului giratoriu, în sensul amplasării în mijlocul său a unui monument sau ansamblu arhitectural etc.
Primarul Horia Tiseanu a declarat că este mulţumit de rezultat, dar şi de faptul că lucrarea a fost realizată foarte repede, în aproximativ trei săptămâni, deşi termenul de execuţie era de trei luni. Intrarea în municipiu s-a schimbat radical după realizarea pasajului suprateran şi, acum, a acestui sens giratoriu. Vă reamintim că sensul giratoriu a fost executat de societatea Cast Băneşti, valoarea totală a lucrării fiind de 538.405 lei (fără TVA), sumă alocată de Consiliul Local Câmpina de la bugetul municipiului.
Mai precizăm un lucru. Nu va mai fi realizat nici un alt sens giratoriu în municipiul Câmpina, pe bulevardele centrale Carol I şi Nicolae Bălcescu. Chiar dacă la un moment dat se vorbea despre posibilitatea realizării unor sensuri giratorii la Casa Tineretului, la ABC sau Casa Cărţii, administraţia locală a renunţat la idee după discuţiile cu Poliţia Rutieră şi mai mulţi proiectanţi, care consideră că nu există spaţiu suficient, iar în locaţiile menţionate un sens giratoriu mai mult ar complica traficul rutier.
Receptie sens giratoriu 2 Receptie sens giratoriu 3 Receptie sens giratoriu 4 Receptie sens giratoriu 5

3 Comments

  1. tezeu says:

    Este o struto-camila si nu un sens giratoriu. Ar trebui presemnalizat cu ,,Atentie, prioritatea se schimba in functie de interese!”.Din punct de vedere al arhitecturii, ce sa mai vorbim? Din vizitele pentru schimb de experienta pe la altii mai avansati se pare ca nu s-a retinut nimic la acest capitol. Altfel, s-ar fi materializat in caietul de sarcini intocmit de cel care a comandat lucrarea. Poate ,la urmatoarele,vom vedea mai multa imaginatie!

  2. dasda says:

    Daca a fost loc la fibec de giratoriu cum naiba nu e loc la cas cartii. Ah, nu vor ei, asta da!

  3. Nicu says:

    Cand a cerut Kaufland-ul sa faca sens giratoriu au sarit ca arsi ca nu se poate si iau amanat cat au putut de mult, dar acum ca vrea EKO au zis „imediat, sa traiti!!” Deci nu va impacientati; in functie de interese va puteti trezi cu un sens giratoriu si in spatele pietei. In rest felicitari firmei Cast, lucrat frumos si rapid.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *