Social

Rechizite pentru preşcolarii din Poiana Câmpina, din partea primarului Alin Moldoveanu

Alin gradinita 1Aproximativ 20 de copii de la cele două grădiniţe din comuna Poiana Câmpina (satele Poiana şi Bobolia) au primit rechizite şi alte lucruri necesare la grădiniţă de la primarul Alin Moldoveanu. Este vorba despre copii care provin din familii cu probleme materiale şi pentru care darurile primite sunt mai importante decât ne-am putea imagina noi. „Iniţiativa nu este a mea, recunosc, ci a doamnei educatoare Iulia Bărbulescu. Dumneaiei mi-a vorbit despre situaţia mai puţin plăcută a unor copii şi ne-am gândit că trebuie să-i ajutăm. Împreună cu câţiva colegi din Primărie am strâns bani şi am cumpărat diverse lucruri pentru copiii de la grădiniţă. Am vrut ca acei copii ai căror părinţi nu au avut posibilitatea să le cumpere rechizitele necesare să nu sufere în momentul în care îi văd pe ceilalţi colegi ai lor că au tot ce le trebuie”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
La rândul său, educatoarea Iulia Bărbulescu, directorul Grădiniţei Poiana Câmpina, a afirmat că toţi copiii trebuie să se bucure de aceleaşi lucruri, chiar dacă, din păcate, există şi familii sărace, care nu-şi pot sprijini prea mult copii: „Te doare sufletul când vezi o astfel de situaţie şi tocmai de aceea m-am adresat domnului primar pentru a încerca să găsim o soluţie. Dumnealui a reacţionat imediat, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când îi cerem sprijinul”.
Copiii au primit caiete şi cărţi de colorat, creioane, pixuri şi culori, dar şi şerveţele, prosopele şi alte lucuri necesare la grădiniţă.
Alin gradinita 2 Alin gradinita 3 Alin gradinita 4 Alin gradinita 5

5 Comments

 1. LAURA says:

  SI UITE ASA PARINTI SUNT „OBLIGATI” SA IL VOTEZE PE EL SI AI LUI.

 2. Adriana Lazar says:

  Un gest foarte frumos ca multe alte gesturi similare facute de dl Moldoveanu de cand e primar in Poiana. Mana omului gospodar se vede si se simte inca de la intrarea in Poiana, uneori nici nu-mi vine sa cred cand imi vizitez parintii cat s-a schimbat comuna in 3 ani. Cine ar fi crezut?

 3. Vasile says:

  Omul sfinteste locul.Aici nu se pune problema votului ci a omeniei de care da dovada primarul.Se observa mana unui bun gospodar prin fapte.Ne obliga cineva sa-l votam la viitoarele alegeri?Daca continua in asa maniera ,cu siguranta va castiga respectul si increderea concetatenilor si vrand- nevrand va fi ales ca viitor lider al comunitatii.Cel putin pana acum a demonstrat ca merita tot respectul.

 4. gicu says:

  Poate vine la Campina.

 5. Eduard says:

  Frumoasa initiativa si bravo lui Alin Moldoveanu. De ce sa nu votati in continuare pe unul gospodar, partidul sau culoarea politica nu conteaza cand ceva se face si este palpabil sau vizibil doar. Eu votez primarul din comuna unde locuiesc de cand am drept de vot, desi sunt impotriva partidului din care face parte, tocmai pentru ca face pentru comuna, si nu impotriva ei, iar daca ii ceri ajutorul, face acelasi lucru pe care il face si primarul dumneavoastra, bravo lor si la cat mai multe mandate!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *