Social

Şase persoane au murit într-un cumplit accident pe DN1. Cinci victime sunt din Câmpina

Accident 1aUPDATE – Iată numele celor cinci câmpineni care au murit nevinovaţi în accidentul produs pe DN1, conform datelor furnizate de IPJ Prahova: Robertino Gherghelaş (44 ani), Florin Cioroba (44 ani), Eduard Cioroba (11 ani), Nicoleta Mocanu (38 ani) şi Elena Buldan (19 ani). Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Un accident şocant s-a produs în această seară pe DN1, la km 81, între Câmpina şi Băicoi, aproape de Paralela 45. Un tânăr de 28 de ani a intrat frontal, cu autoturismul său, într-o maşină care circula regulamentar şi în care se aflau cinci persoane, trei adulţi şi doi copii. Impactul a fost atât de puternic, încât ocupanţii ambelor autoturisme au murit pe loc, iar din cele două maşini a rămas un morman de fiare contorsionate. Potrivit informaţiilor furnizate de un martor care a ajuns la faţa locului imediat după producerea tragicului accident, cele cinci victime din maşina care circula regulamentar sunt din Câmpina.
Se pare că tânărul care a provocat accidentul (George Dumitru, 28 ani, din Bucureşti) a intenţionat să-şi pună capăt zilelor. A postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îşi ia rămas bun de la prieteni, apoi s-a urcat la volan şi a produs acest adevărat carnagiu de pe DN1. Aceasta este o primă ipoteză cu privire la motivul pentru care tânărul a făcut un asemenea gest. Cercetările continuă, dar… pentru o tânără de 19 ani, un băieţel de 12 ani şi cei trei adulţi care se aflau în maşină alături de ei, deja nu mai contează. Într-o fracţiune de secundă, ei au murit nevinovaţi.
Accident 1c Accident 1b
(Foto – George Papuc, România TV)

1 Comment

  1. Vasile says:

    …Multe am auzit la viata mea ! dar sa-ti iei viata provocand un accident cumplit omorand astfel alti oameni !
    …Cel cara a luat viata la cinci persoane nu se putea agata de craca unui copac, sa se arunce de pe un pod cu masina lui blestemata, sa se arunce in fata trenului !…Un … !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *