Politica

ACL Câmpina precizează: „Nu noi am distribuit iconiţele electorale!”

IconiteÎn ultimele zile, mai mulţi locuitori din municipiul Câmpina au găsit în cutiile poştale iconiţe ca venind din partea ACL şi pe spatele cărora apăreau numele (scris greşit) şi semnătura falsificată a candidatului ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis. „Facem precizarea că ACL Câmpina (PDL şi PNL) nu are nici o legătură cu această acţiune. Iconiţele nu au fost distribuite de noi, ci de persoane care folosesc religia ca armă de campanie electorală, lucru pe care candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României şi cele două partide care îl susţin nu o vor face niciodată!”, precizează ACL Câmpina prin intermediul unui comunicat de presă.
Reprezentanţii PDL şi PNL Câmpina spun că prin distribuirea de astfel de „materiale”, se încalcă legislaţia în vigoare pentru că, pe lângă falsificarea semnăturii lui Klaus Iohannis, nu este respectată nici Legea finanţării partidelor politice, lege care spune clar că orice material distribuit în campania electorală trebuie asumat de formaţiunea politică sau alianţa care îl distribuie şi trebuie justificat din punct de vedere financiar, în sensul că trebuie menţionat pe materialul respectiv cine l-a realizat, la comanda cui şi în câte exemplare a fost tipărit sau achiziţionat.

„Spre deosebire de alte partide, PDL şi PNL Câmpina nu vor recurge niciodată la astfel de metode de manipulare a electoratului. Noi ne asumăm întotdeauna mesajele şi materialele transmise populaţiei şi nu ne rămâne decât să regretăm faptul că există adversari politici care sunt în stare de orice pentru a păcăli cetăţenii, încălcând cu bună ştiinţă orice normă legală sau morală”, se mai menţionează în comunicatul de presă remis de ACL Câmpina.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *