Administratie publica

Cel de-al doilea bloc ANL din Turnătorie este gata. Astăzi a avut loc recepţia tehnică

Bloc ANL 1În Cartierul Turnătorie din municipiul Câmpina au fost construite două blocuri pentru tinerii sub 35 de ani, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Primul bloc a fost finalizat în anul 2012, când aici s-au şi mutat aici 16 familii de tineri şi patru familii evacuate din casele retrocedate foştilor proprietari. Cel de-al doilea bloc a fost finalizat zilele trecute, iar astăzi a avut loc recepţia tehnică a investiţiei în prezenţa primarului Horia Tiseanu, a directorului general al ANL – George Ciprian Stan, a reprezentanţilor firmelor care au proiectat şi executat această investiţie. Ca şi primul bloc, şi cel de-al doilea are şapte garsoniere şi 13 apartamente cu două camere, toate urmând să fie închiriate unor tineri din Câmpina. În cel mult o lună, locuinţele vor fi predate chiriaşilor. Vă reamintim că lista viitorilor locatari a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an.
Bloc ANL 2 Bloc ANL 3
„Locuinţele sunt foarte frumoase şi luminoase şi cred că orice familie de tineri şi-ar dori să locuiască într-un astfel de apartament. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct, dar totul va fi rezolvat în cel mult o lună, astfel încât tinerii să se poată muta şi să petreacă sărbătorile în casă nouă”, a afirmat primarul Horia Tiseanu, iar din discuţiile pe care acesta le-a purtat cu directorul general al ANL am aflat că Primăria a depus deja documentaţia necesară pentru construirea unui nou bloc destinat tinerilor sub 35 de ani, în Cartierul Erupţiei.
Revenind la blocul ANL din Turnătorie, aici mai sunt de rezolvat câteva probleme cum ar fi obţinerea autorizaţiei ISCIR pentru lift, o revizie completă a instalaţiei electrice şi efectuarea mai multor probe la centrala termică, pentru a nu se repeta situaţia de la primul bloc ANL, unde centrala se opreşte destul de des. De asemenea, Primăria se va ocupa de amenajarea aleilor şi parcării din faţa noului bloc.
Bloc ANL 5 Bloc ANL 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *