Administratie publica

De astăzi, se distribuie formularele pentru câmpinenii care beneficiază de ajutor de încălzire

Ajutor incalzire 1Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Câmpina distribuie, de astăzi, cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei. Persoanele/familiile care utilizează gaze naturale sau energie electrică pentru încălzirea locuinţei vor putea depune formularele completate şi actele doveditoare la sediul Poliţiei Locale Câmpina, din Strada1 Decembrie 1918, nr.7, de luni până joi, între orele 8.00-15.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Beneficiarii care utilizează lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri pentru încălzirea locuinţei vor depune cererile la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, din incinta Primăriei Câmpina.

De ajutorul de încălzire beneficiază familiile sau persoanele singure, cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Câmpina, care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 615 lei. Nu vor beneficia de acest ajutor persoanele care deţin clădiri, alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu, terenuri care depăşesc 1.000 mp, autoturism cu o vechime mai mică de 10 ani, utilaje agricole, utilaje de prelucrat lemnul sau depozite bancare mai mari de 3.000 lei.

Cererea şi declaraţia pe propria răspundere se pot depune până la data de 20 noiembrie 2014. Dacă o persoană îndeplineşte condiţiile de acordare a ajutorului în decembrie sau ianuarie, poate depune cererea până la data de 20 a lunii respective şi va beneficia de ajutor de încălzire începând cu acea lună.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *