Administratie publica

Începe lucrarea de canalizare pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa. De joi după-amiază, se închide circulaţiei primul tronson

Bd Carol IJoi, 9 octombrie 2014, va demara lucrarea de introducere a reţelei de canalizare pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa. De joi după-amiază până pe 21 octombrie, circulaţia va fi închisă pe Carol I, de la sensul giratoriu (Piaţa Fibec) până la intersecţia cu Strada Ion Heliade Rădulescu, acesta fiind primul tronson care va intra în lucru, potrivit primarului Horia Tiseanu. De altfel, aşa se va lucra de acum înainte, pe porţiuni destul de reduse, pentru ca traficul rutier să nu fie dat complet peste cap şi să se poată circula cu deviere pe străduţele laterale.
Vă reamintim că, la sfârşitul lunii august, la Primăria Câmpina a avut loc o întâlnire între reprezentanţii administraţiei locale şi cei ai Poliţiei Rutiere pentru a se alege cea mai bună soluţie în privinţa traficului în perioada în care se lucrează la canalizarea de pe Câmpiniţa.  Atunci s-a decis că Bulevardul Carol I se va închide pe tronsoane, pentru a se interveni la canalizare, cu devierea circulaţiei pe străduţele laterale şi pe Strada Crişuri.

Lucrarea de canalizare din Cartierul Câmpiniţa face parte tot din proiectul cu finanţare europeană derulat prin Consiliul Judeţean şi HidroPrahova – “Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”.
Valoarea totală a acestui proiect este de 162 milioane euro, din care Câmpina va beneficia de 8 milioane de euro pentru extinderea reţelei de canalizare cu 25,5 km şi pentru reabilitarea reţelei de canalizare deja existente, pe 1,72 km.  Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor de canalizare pe cele 72 de străzi şi alei din Câmpina, incluse în proiect, este octombrie-noiembrie 2015.

5 Comments

 1. Flavius says:

  Buna ziua,

  Unde este situata „Strada Bogdan Heliade Rădulescu”?

 2. admin says:

  Am gresit, am corectat, va multumim ca ne-ati atras atentia.

 3. Alex says:

  E bine ca incep lucrarile, e rau ca vremea o sa fie din ce in ce mai capricioasa. Sa speram ca termina pana in noiembrie, dar e aproape imposibil.

 4. ion says:

  Unde se intersecteaza Carol cu I.H. Radulescu ??? Dupa cate stiu eu strazile astea sunt paralele.

 5. admin says:

  Inainte de Scoala Gimnaziala „Al.I. Cuza” (fosta Generala 8), se face o straduta care coboara spre lac. Bucatica aceea de strada este tot Ion Heliade Radulescu. Si in acel punct, unde incepe straduta care coboara, se considera ca este intersectia cu Carol I.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *