Electoral

Klaus Iohannis, primul prezidenţiabil care şi-a anunţat vizita la Câmpina în această campanie electorală

Conferinta ACLCandidatul ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, va veni la Câmpina joi, 9 octombrie, în jurul orei 13.00 pentru a se întâlni cu membri PNL şi PDL de aici şi cu simpatizanţii săi. Cel mai probabil, această acţiune electorală va avea loc în Pasajul de la Ceas. Anunţul a fost făcut astăzi, în prima conferinţă de presă comună a PDL şi PNL Câmpina, practic prima conferinţă organizată pe plan local de la constituirea ACL. „Vom câştiga alegerile! Şi vom câştiga mai ales în turul al doilea!”, a declarat cu foarte mult optimism preşedintele PDL Câmpina, Horia Tiseanu. Atât Horia Tiseanu, cât şi preşedintele PNL Câmpina, Dragomir Enache, au evitat să dea un pronostic, să spună procentul pe care ei consideră că Iohannis l-ar putea obţine în Câmpina. În schimb, amândoi au recunoscut că se aşteaptă la o campanie electorală dură pentru că „alegerile pentru preşedinţia României reprezintă o miză importantă, iar în laboratoarele PSD se nasc idei diabolice când este vorba despre o bătălie electorală!”

7 Comments

 1. Toma S says:

  Bravo! Klaus Iohannis merita tot sprijinul nostru, in fata caracatitei rosii PSD-isti! Voi veni la intalnirea cu Iohannis!

 2. Vasile says:

  D-l prezidentiabil Iohannis vine acum la Campina fiindca are interes,primarul orasului fiind PDL-ist.Il vom mai vedea dupa ce-si atinge scopul?Sunt convins:NU!Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni pe aceasta tema.Fiecare are gandirea proprie si voteaza cum ii dicteaza constiinta.Avand in vedere situatia dezastruoasa in care se afla locuitorii tarii,nu ma pot abtine sa fac urmatoarea remarca:”trebuie sa suflam si-n iaurt”pentru a nu ne mai lasa amagiti si pacaliti de orice promisiune a oricarui politician.Daca ma gandesc bine, d-l Iohannis in cuvantarile acestuia prezentate la TV nu prea a promis mai nimic(este posibil sa gresesc-nu totdeauna am fost in fata televizorului).Si atunci …?

 3. Toma S says:

  Este singurul care are un program, ceea ce e o chestie de bun simt. Ponta vine cu pomeni, Udrea cu casca demna de filme porno, vorba lui Tudor Popescu si restul se zbat ca musca-n lapte. Doar sa treci prin Sibiu, un oras infloritor si e de ajuns sa il vrei presedinte.

 4. Alexandra says:

  Domnul Toma daca tot am alege un presedinte dupa cum arata orasul in care este primar lucru absolut normal ca de aceea e primar de ce nu l-am alege pe primarul Brasovului ca arta mult mai bine decat Sibiul, sau primarul Iasului ????

 5. Nini says:

  Sibiul putin mai urat decat Brasovul, dar uitati cu totii ceva: in Sibiu somajul se apropie de 3%!!! Asta e o realizare strict a lui Iohannis ca a adus firme si a creat locuri de munca! Sunt ferm convins ca poate face asa ceva si pt Romania!

 6. Alexandra says:

  Domnul Nini de somaj se ocupa guvernul prin anumite masuri economice nu presedintele tarii.

 7. Toma S says:

  Corect Alexandra, dar Iohannis a ajutat Sibiul sa creasca si oamenii de acolo traiesc decent. Presedintele nu se ocupa de masuri economice, dar e reprezentatul Romaniei pentru relatiile externe cu marile puteri, deci, poate sa faca lobby sa vina firme mari in tara, care sa creeze locuri de munca. Rezumand, Iohannis poate sa faca pentru Romania ce a facut pentru Sibiu: o tara NORMALA.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *