Eveniment

Lecţii de viaţă, de ţinută şi de… dans la Balul „Nunta de aur”

Balul Nunta de aur 1La Casa Tineretului a avut loc aseară cea de-a treia ediţie a Balului „Nunta de aur”, eveniment organizat de administraţia locală pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, eveniment organizat în semn de respect pentru familii care au petrecut jumătate de veac împreună, la bine şi la greu. 35 de cupluri au răspuns invitaţiei Primăriei şi Consiliului Local şi au venit la Balul „Nunta de aur”. Şi ca la fiecare ediţie a Balului, emoţia a fost mare pentru toată lumea. La un astfel de eveniment descoperi oameni foarte frumoşi, eleganţi, cu o ţinută aparte, cu sufletul tânăr şi cu o mare dragoste faţă de Câmpina şi câmpineni. Ei sunt, de fapt, cei care au construit Câmpina şi care ne oferă permanent adevărate lecţii de viaţă, de frumuseţe sufletească, de eleganţă, de prestanţă şi, după cum am văzut din nou, aseară, inclusiv lecţii de dans.
Sărbătoriţii au primit flori, diplome de excelenţă şi mici daruri simbolice din partea primarului Horia Tiseanu, a administratorului public Remus Bădulescu şi a membrilor Comisiei de Cultură a Consiliului Local. Pentru toţi cei prezenţi a cântat Ştefan Alexandru – Saşa, iar de dansat, a dansat aproape toată lumea.
Balul Nunta de aur 2 Balul Nunta de aur 3 Balul Nunta de aur 4 Balul Nunta de aur 5 Balul Nunta de aur 6 Balul Nunta de aur 7 Balul Nunta de aur 8 Balul Nunta de aur 9 Balul Nunta de aur 10 Balul Nunta de aur 11

1 Comment

  1. corun says:

    frumos!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *