“Marşul bicicliştilor” – un eveniment care cere şi prin care se cere RESPECT

Categorie: Social 15 octombrie 2014

Marsul biciclistilor Marşul bicicliştilor  un eveniment care cere şi prin care se cere RESPECTLa Câmpina va avea loc duminică, 19 octombrie, cea de-a treia ediţie a „Marşului bicicliştilor”, eveniment care se adresează câmpinenilor de orice vârstă şi prin care se doreşte încurajarea mersului pe bicicletă ca sport, ca activitate în timpul liber şi chiar ca o activitate economică de deplasare în trafic. Cuvântul de ordine la această acţiune este RESPECT, adică respect între toţi participanţii la trafic şi mai ales respect faţă de mediul înconjurător prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport nepoluant. „Marşul bicicliştilor” este organizat de asociaţiile „Roata de foc” şi „Pro Câmpina”, în colaborare cu asociaţiile „Caraiman” Câmpina, „Bicicliştii anonimi”, „Bicicleta Rock and Roll”, Grupul de Biciclişti Prahova şi Cafeneaua „Coffe Shop”.

Marşul va avea loc între orele 12.00 – 14.00, pe următorul traseu: Parcul de la Soldat – Calea Doftanei – Strada B.P. Hasdeu – Lacul Bisericii – Strada I.H. Rădulescu – Prutului – Siretului – I.H. Rădulescu – Bucegi – Bd. Carol I – Strada Fraţii Goleşti – Casa de Cultură – Strada Griviţei – Strada Schelelor – Bd. Carol I – Parcul de la Soldat.
Asistenţa tehnică a acţiunii este asigurată de „Outdoor and Bike”, iar asistenţa medicală – de Fundaţia „Medi’s”. Organizatorii estimează că la această ediţie a „Marşului bicicliştilor” vor fi în jur de 150 participanţi.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  3

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Libell 1

  1

  Reclama-centrale-2x-GIF

 • PUBLICITATE

  Reclama mica 1

 • PUBLICITATE

  Anunt spatii

  Prevo distribution nou