Electoral

„Ne întoarcem în trecut sau privim spre viitor?” Aceasta-i întrebarea…

ACLPolitic vorbind, răspunsul nu e deloc uşor de dat. Teoretic, nimeni nu mai vrea să se întoarcă în trecut. Practic, însă, are şi trecutul susţinătorii săi. Confruntarea dintre trecut şi viitor se va da pe 2 noiembrie. „Mai întâi duminică, la primul tur al alegerilor prezidenţiale, iar apoi în turul al doilea, vom vedea cine vrea să se întoarcă în trecut şi cine vrea să privească spre viitor. Eu sper să fim mai mulţi în a doua categorie şi să lăsăm trecutul în urmă o dată pentru totdeauna”, este de părere preşedintele PDL/copreşedinte ACL în Colegiul 2 Deputaţi, Bogdan Cord. Acesta ne-a declarat că, în opinia sa, în Colegiul 2 Deputaţi, care include localităţile Câmpina, Băneşti, Poiana Câmpina, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Valea Doftanei, Brebu, Şotrile şi Secăria, oamenii privesc, în general, spre viitor, spre o ţară normală, a lucrului bine făcut. „Votul de duminică este o şansă mare pentru noi toţi şi este, probabil, cel mai important vot din ultimii 24 de ani. Este şansa noastră să ne rupem de un trecut apăsător, cumplit pe alocuri, şi să pornim pe un drum nou, cu un preşedinte fără tinichele de coadă. De aceea, este important să mergem la vot, este un moment important, de cotitură şi este momentul în care fiecare vot va conta! Avem ocazia, pentru prima dată în ultimii 25 de ani, să scăpăm de metehnele trecutului, să devenim o comunitate normală într-o ţară normală, să nu mai stăm cu mâna întinsă la stat şi să depindem de munca noastră de zi cu zi. Pentru că vom avea unde şi ce să muncim. Trebuie să ieşim cu toţii la vot pentru noi, pentru viitorul pe care ni-l dorim, dar şi pentru a nu lăsa cale liberă fraudei! În ceea ce mă priveşte, fac parte din generaţia tânără de politicieni, vreau o ţară normală şi îl susţin pe Klaus Iohannis pentru a fi preşedintele acestei ţări”, a mai spus Bogdan Cord.

3 Comments

  1. As says:

    Indiferent de varsta,a privi spre viitor inseamna a cunoaste trecutul si a nu repeta greselile savarsite de majoritatea politicienilor.Prin faptul ca in ultimii doi ani s-a incercat a fi indreptate unele greseli ale predecesorilor si exista sperante ca vor continua,ne duce cu gandul ca merita a merge in numar cat mai mare la vot si a ne exprima optiunea asa cum ne dicteaza constiinta dar analizand cu mare atentie atat lucrurile bune cat si pe cele rele.Sa nu mergem dupa principii si sloganuri ci dupa fapte…

  2. Olgutza says:

    Daca trecutul inseamna PDSR/PSD, atunci ADIO!

  3. Dan says:

    Ce sa faci domnule cu mesaje din astea frumoase intr/o tara imbatranita si bolnava? In spatele politicienilor tineri sau mai putin tineri e tot un sistem diabolic, sinistru, care a facut praf tara asta si orice speranta a romanului de rand.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *