Administratie publica

Noi restricţii de trafic pe Bd. Carol I, în Cartierul Câmpiniţa. Se introduce canalizare pe al doilea tronson al bulevardului

Restrictii traficLucrările de extindere a reţelei de canalizare pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, sunt aproape de final pe primul tronson, cel cuprins între sensul giratoriu de la Fibec şi intersecţia cu Strada Ion Heliade Rădulescu, în apropierea Şcolii Gimnaziale „Al.I. Cuza”. De astăzi încep lucrările la al doilea tronson, cuprins între intersecţia cu I.H. Rădulescu şi intersecţia cu Strada Rahovei. Termenul de realizare a lucrării pe acest tronson este de 15 zile, cu tot cu refacerea carosabilului, după cum informează Primăria Câmpina prin intermediul unui comunicat de presă.
Traficul rutier este restricţionat, iar constructorul va asigura semnalizarea corespunzătoare din punct de vedere rutier. Devierea circulaţiei se face astfel:
– pentru sensul de mers dinspre Cartierul Câmpiniţa spre centrul municipiului, pe traseul Bd. Carol I – Strada Rahovei – sens giratoriu – Bd. Carol I (nu mai este nevoie ca şoferii să coboare pe prelungirea Rahovei şi să iasă în Strada Pictor Grigorescu)
– pentru sensul de mers spre Braşov, pe traseul Strada I.H. Rădulescu – Bucegi – Crângului – Bd. Carol I – ieşirea din municipiu.
Primăria Câmpina îşi cere scuze pentru disconfortul creat locuitorilor şi participanţilor la trafic şi roagă conducătorii auto să respecte restricţiile temporare de circulaţie.

Lucrarea de canalizare din Cartierul Câmpiniţa face parte din proiectul cu finanţare europeană „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, derulat prin Consiliul Judeţean şi operatorul regional Hidro Prahova. Firma care execută lucrarea este mai vechea noastră cunoştinţă Concivic Slobozia, cea care a supărat pe toată lumea şi ne-a dat atâtea subiecte de ştiri în perioada în care a lucrat la canalizarea din centrul municipiului. De refacerea carosabilului după introducerea canalizării se ocupă Cast Băneşti.
Un singur lucru ar mai trebui spus. Ritmul în care se lucrează este mult prea lent pentru ca termenul final să poată fi respectat. Dacă în două săptămâni abia se reuşeşte introducerea canalizării pe câţiva zeci de metri de stradă, cum a fost primul tronson al Bulevardului Carol I de pe Câmpiniţa, atunci ce se va întâmpla când vor începe lucrările pe străzi grele cum ar fi Calea Doftanei, Voila sau Bobâlna?!

2 Comments

  1. Cristian says:

    Ca rezidenti al zobei blocate este important sa fim informati cum cand si de unde se vor prelua deseurile menajere de pa strada Carol I , sectorul inchis de santier .

  2. admin says:

    Am intrebat la Primaria Campina si ni s-a spus ca, in perioada lucrarilor, puteti duce pubelele cu gunoi langa barierele care blocheaza accesul masinilor, in ziua in care Floricon Salub ridica gunoiul din zona dvs.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *