Electoral

PMP le-a dăruit ghiozdane şi rechizite copiilor din Proviţa de Sus

PMP 3Mai mulţi reprezentanţi ai Partidului Mişcarea Populară, din cadrul organizaţiei judeţene şi organizaţiei Câmpina, au mers ieri la Proviţa de Sus pentru a oferi ghiozdane şi rechizite la 41 de copii. Este vorba despre micuţii de la clasa pregătitoare şi clasa I de la Şcoala Gimnazială „Mitropolit Pimen Georgescu”. Acţiunea face parte dintr-o campanie mai amplă a PMP Prahova, campanie denumită „Abecedare pentru cei mici”. La Proviţa de Sus, întâlnirea cu copiii a avut loc la Căminul Cultural, iar din partea PMP au fost prezenţi Cătălina Bozianu – preşedintele Organizaţiei Judeţene, deputatul Dragoş Gunia, secretarul general Andrei Pavel, vicepreşedintele Constantin Ababei, alături de care s-au aflat preşedintele PMP Câmpina – Robert Minea şi coordonatorul PMP pe Colegiul 2 Deputaţi – consilierul local câmpinean Adrian Piţigoi.
Pentru copii, darurile primite au fost un motiv de bucurie. Nu ştiu ei cum stă treaba cu partidele, dar de rechizite are nevoie orice şcolar, aşa că, normal că micuţii s-au bucurat de cadouri şi le-au spus oaspeţilor câteva poezii.
PMP 1 PMP 2 PMP 4

6 Comments

 1. dasda says:

  Esti penibil mai Pitigoi. Te stiu din liceu si mi-e rusine ca mi-ai fost coleg…. A venit campania electorala si ati inceput sa umblati cu cersitul. Pana acum nu ati miscat un deget, mai mult, va bateti joc de invatamant zi de zi. Si voi si doamnele din PDL care au aceeasi campanie. Sunteti toti o apa si un pamant indiferent de educatia pe care ati primit-o in copilarie si in socala. O data ajunsi in pollitica va pierdeti mintile, bunul simt si deveniti toti o banda de hoti, minicinosi si incompetenti!

 2. IOAN PITIGOI says:

  Stimate coleg,

  Datorita educatiei primite in familie si la scoala am constientizat faptul ca simtul civic presupune implicare in viata comunitatii nu pasivitate.
  Pentru mine ziua de ieri a reprezentat o noua experienta unica,care mi-a umplut sufletul de bucurie la vederea zambetului aparut pe chipurile micutilor care au primit darurile mentionate in articol de la echipa PMP Prahova.
  Mentionez faptul ca atat ghiozdanele cat si rechizitele nu aveau insemne electorale!

  Cu stima,

 3. george says:

  Dar de ce ati plecat de la PPDD?

 4. dasda says:

  Daca aveti simt civic nu va duceti si va prezentati „PMP”, va duceti ca simple persoane. Nici galetile, malaiul, micii, bancnotele de 50 de lei nu au insemne electorale cand se dau drept mita. Nu este nici o diferenta. Cand te preziti, sunt PDL sau PMP si am venit sa va dau ceva gratis mesajul este clar!

  Cu atat mai urat este gestul cand mergeti ca si partid politic sa va faceti imagine pe seama unor copii. La scoala profesorii strang bani de la parinti pentru a cumpara diverse lucruri utile de genul, dulap, creta, burete. La inceputul acestui an un parinte a platit 60 de lei pentru fondul scolii, fondul clasei si gardian. Toate astea trebuia sa le asigurati voi, gratuit! Cu 60 de lei isi cumparau singuri rechizite.

  Ce fac PMP, PDL, PNL si restul partidelor din consiliul local Campina in afara perioadei electorale?
  De ce nu v-ati gandit pana acum, iar tocmai in prag electoral va treziti toti sa faceti bine comunitatii?

  Eu nu am stima pentru dumneavoastra, doar dezgust.
  Noi ar fi trebuit sa ne bazam pe voi tinerii, pentru a schimba mentalitatile celor mai in varsta din consiliul local care spun ca „inviorarea gratuita a contribuabililor pe terenul de sport platit de de primarie din banii lor este inadmisibila”

 5. Vasile says:

  Cineva trebuie sa se implice in problemele noastre.Dar de ce numai acum in prag de campanie electorala iar in rest liniste pe toate fronturile cum bine preciza”dasda”.Este clar:interesele personale primeaza…Si sa mai ai incredere in politicieni?Dar vedeti o alta solutie?Eu,nu…

 6. Dreptu' says:

  Mai grav este, ca in Romania, modalitatea asta este una dintre cele mai mari posibilități de a convinge oamenii sa voteze cu tine…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *