Eveniment

Poliţia Locală Câmpina, pentru prima dată în Garda de Onoare la festivităţile dedicate Zilei Armatei

Ziua Armatei 14Pentru prima dată după foarte mulţi ani, jandarmii şi pompierii militari au lipsit de la festivităţile organizate la Câmpina cu ocazia Zilei Armatei Române. Din informaţiile noastre, subunităţile de jandarmi şi pompieri militari au fost trimise de superiori la manifestările organizate în alte localităţi sau instituţii. Şi tot pentru prima dată, la Câmpina, în Garda de Onoare am avut poliţişti locali, alături, bineînţeles, de elevii de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” şi de la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza. O idee bună a organizatorilor, care au suplinit astfel absenţa jandarmilor şi pompierilor.
Poliţiştii locali au deschis şi parada de la finalul manifestărilor, defilarea fiind întotdeauna cel mai frumos şi emoţionant moment al Zilei Armatei Române, dar şi al Zilei Naţionale a României.
Ziua Armatei 15 Ziua Armatei 16 Ziua Armatei 17 Ziua Armatei 18 Ziua Armatei 19 Ziua Armatei 20

2 Comments

  1. As says:

    Profitand de asemenea imprejurari,precum ziua armatei romane,se face cunoscuta Politia locala.Se vede un inceput:uniforma,defilarea cat de cat acceptabila(nu sunt asezati functie de inaltime;decat primul rand dinspre oficialitati trebuie sa mearga cu capul inainte ceilalti sa-l indrepte catre locul unde se afla personalitatile locale,ceea ce nu se respecta…),lipseste directoarea acestei politii(oare …?).Cu toate cele este bine…Felicitari pentru aceasta initiativa.

  2. Toma S says:

    A fost si madame de la Politia Locala. N-a fost mare branza.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *