Social

Şi mâine mai puteţi semna petiţia pentru siguranţa circulaţiei pe DN1

Semnare petitie 1În Pasajul de la Ceas din centrul municipiului Câmpina a fost montat un cort unde se strâng semnături pentru „Petiţia privind asigurarea siguranţei circulaţiei rutiere pe DN1″. Câteva sute de oameni au semnat astăzi petiţia, iar acţiunea va continua şi mâine. Apoi, petiţia şi lista de semnături vor fi trimise CNADNR şi ministrului Transporturilor, Ioan Rus, cărora Câmpina le cere montarea de separatoare de sens pe DN1; sensuri giratorii la cele mai importante intersecţii; verificarea marcajelor rutiere, astfel încât acestea să fie vizibile; verificarea sistemului de iluminat pe drumul naţional. Cu alte cuvinte, câmpinenii vor să circule în siguranţă pe DN1!
Vă reamintim că, la „protestul în negru” organizat marţi seară în centrul municipiului Câmpina, peste 2.000 de persoane au semnat „Petiţia privind asigurarea siguranţei circulaţiei rutiere pe DN1”. „Protestul în negru” a reprezentat o acţiune civică fără precedent pe plan local, o acţiune iniţiată de salariaţii societăţii Neptun Câmpina în memoria celor cinci câmpineni ucişi pe DN1, în tragicul accident produs sâmbătă, 27 septembrie, dar şi pentru a atrage atenţia autorităţilor responsabile că că prevenţia trebuie să fie o prioritate.

Semnare petitie 2

6 Comments

 1. mircea says:

  cnadnr doarme linistit? nu sunt vinovați de accident? dar unde sunt banii pentru separatoare și multe altele????? hoți nenorociți ce sunteți criminalilor

 2. alina says:

  Ar trebui sa initiati aceasta petiti si online, pentru cei care vor sa semneze dar nu au posibilitatea, fizic, sa ajunga la punctul din Campina. oricum, multa bafta. Poate asa mai salvati niste vieti

 3. Vasile says:

  Sunt unul dintre semnatarii petitiei.Nu-mi pun sperante mari in aceasta actiune.Dar este ceva…Bine ar fi daca participantii la trafic ar intelege efortul initiatorilor si s-ar strange cel putin 5000 de semnaturi ,limita minima pentru a fi luata in considerare cererea noastra,a soferilor amatori si nu numai…Sa speram ca acest semnal(al catelea oare?)va ajunge acolo unde trebuie si se va intreprinde ceva.

 4. omg says:

  Nu e niciun cnadnr vinovat pt accident. Vinovati sunt aia care nu sunt in stare sa semneze un contract de autostrada. In loc sa mai bagam bani in DN1 (care e un drum OK!), mai bine facem niste presiuni pentru accelerarea lucrarilor de infrastructura din tara.

  Cat despre bani pt. politia rutiera… HAHAHA!! Pai nu mai dati spaga, platiti-va amenzile.. si sa vedeti ce bine o sa fie!

 5. omg says:

  E interesant de urmarit cine o sa faca aceste separatoare pe care le cere cu atata ardoare o SOCIETATE COMERCIALA.

 6. eufrosina says:

  in alte tari permisul de conducere il da chiar instructorul care are timp sa cunoasca mai bine psihicul si capacitatea de bun conducator auto a elevului

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *