Social

Târg de joburi pentru ingineri şi experţi în IT

Targ de joburiExperţii în IT şi inginerii din judeţul Prahova, care se află la început de carieră, sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc noi oportunităţi, pot alege din peste 300 de joburi, care sunt oferite la târgul BESTEngineer. Evenimentul va avea loc la International Trade Center din Braşov, vineri şi sâmbătă, iar aici vor fi prezenţi unii dintre cei mai importanţi angajatori din ţară. Companiile aşteaptă să intervieveze ingineri specializaţi în domeniile mecanic, electric, chimic, construcţii civile, calitate sau petrolier, cât şi experţi în IT software şi hardware.
„BESTEngineer este singurul eveniment dedicat în totalitate specialiştilor din domeniul ingineriei şi experţilor IT. Rezultatele obţinute la ediţiile precedente sunt pozitive, astfel că peste 50% dintre angajatori revin la evenimentele noastre. Aici, în Braşov, aşteptăm circa 2.000 de candidaţi pentru joburile oferite”, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, Ioana Călin, project manager BESTEngineer.
Printre angajatori se vor afla Continental Corporation, Premium Aerotec, Hutchinson România, Autoliv România, Draexlmaier România, Benchmark Electronics, ATOS IT Solution, Brunel – companie olandeză specializată în recrutarea de personal din domeniul ingineriei și IT, Cameron etc. Pe tot parcursul târgului, intrarea este liberă, iar cei interesați vor putea discuta chiar cu reprezentanții departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *