Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna

Categorie: Social 25 noiembrie 2014

Fortuna 0 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal FortunaConducerea tehnică şi mai mulţi jucători de la Fortuna Poiana Câmpina, echipă care evoluează în Liga a II-a naţională, au mers astăzi la Şcoala Gimnazială “Învăţător Ion Mateescu” pentru a le oferi cadouri copiilor care învaţă aici şi care iubesc fotbalul. Ba chiar îl şi practică. Trebuie să ştiţi că la şcoala din Poiana există nu mai puţin de patru echipe de fotbal – una de fete şi una de băieţi, clasele I-IV; una de fete şi una de băieţi, clasele V-VII – şi toate patru participă la Olimpiada Sportului Şcolar. Componenţii acestor echipe au primit, de la fotbaliştii Fortunei, mingii de fotbal şi eşarfe cu însemnele clubului. Asta după ce, la începutul lunii, au primit seturi complete de echipament de la primarul comunei, Alin Moldoveanu. 
Alături de copiii de la şcoala din Poiana s-au aflat astăzi directorul general al Clubului Fortuna – Doina Stamate, antrenorul principal – Aurelian Stamate, secunzii – Ştefan Odoroabă şi Cornel Cernea, jucătorii – Marian Marin (căpitanul echipei), Alexandru Birău, Andrei Antohi, Georgian Damian şi Mihai Stancu.
Antrenorul Aurelian Stamate şi căpitanul echipei – Marian Marin le-au vorbit copiilor despre Clubul Fortuna, despre ceea ce înseamnă munca la o echipă profesionistă de fotbal, cum decurg antrenamentele, cum se leagă prieteniile şi la ce intensitate se poate trăi un meci. Cei doi i-au îndemnat pe copii să facă sport, să iubească sportul, în general şi fotbalul, în special, dacă se poate, dar să nu neglijeze nici şcoala.
Acţiunea de la Poiana face parte dintr-o campanie mai amplă a Clubului Fortuna. De săptămâna viitoare, conducerea şi jucătorii clubului vor merge prin liceele câmpinene.
Fortuna 11 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 21 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 8 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 31 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 41 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 5 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 6 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna Fortuna 7 Daruri pentru elevii de la Poiana Câmpina din partea Clubului de fotbal Fortuna

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF