Administratie publica

E tot ce mai lipsea! Angajaţii de la Concivic au părăsit şantierul din Cartierul Câmpiniţa

Lucrari CampinitaPe 12 noiembrie au început lucrările de canalizare la cel de-al treilea tronson al Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, în graficul de lucru fiind incluse şi străzile Rahovei şi Constantin Istrati. Ca şi celelalte lucrări de canalizare din Câmpina, cu fonduri europene, şi aceasta este executată de firma Concivic Slobozia, iar de refacerea carosabilului urmează să se ocupe Cast Băneşti. Când se va întâmpla asta? Nu se mai ştie, deşi termenul de realizare este de 15 zile lucrătoare. Numai că, după ce au săpat şanţurile pentru canalizare, muncitorii de la Concivic au părăsit şantierul, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de aproape două luni. Au lăsat în urmă utilaje abandonate, noroi, mormane de pietriş, trotuare blocate de conducte şi şanţuri neprotejate. O situaţie aproape incredibilă, extrem de deranjantă pentru câmpinenii care locuiesc în zonă, dar şi pentru cei care vor trebui acum să suporte, mai multă vreme decât era programat, restricţiile din trafic. O situaţie deranjantă şi pentru administraţia locală, deoarece oamenii nemulţumiţi s-au adresat Primăriei. Din păcate, administraţia locală nu este parte contractantă a acestor lucrări şi nici nu poate face mare lucru într-o asemenea situaţie. Vă reamintim că aceste lucrări fac parte din proiectul cu finanţare europeană „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, derulat prin operatorul regional HidroPrahova şi Consiliul Judeţean. Primăria Câmpina poate cel mult să sesizeze părţile contractante şi acestea să ia măsurile care se impun. Nu vorbim despre o lucrare de doi bani, ci de… 8 milioane de euro, aceasta fiind partea Câmpinei pentru extinderea sistemului de canalizare în proiectul menţionat.
Interesant este faptul că reprezentanţii conducerii Concivic spun că sunt cu plata la zi a salariilor, iar muncitorii care lucrau în Cartierul Câmpiniţa au fost trimişi la o altă lucrare, iar pe cea lăsată de izbelişte o vor relua luni, 17 noiembrie.

3 Comments

 1. florin says:

  O singură soluţie: ieşirea din Hidro. Prea îşi bat joc de acest oraş. De fapt municipiu. Singurul din Hidro, pentru ca Ploieşti nu este.
  Ne tratează cu dispreţ. Ieşirea noastră va dezechilibra total Hidro. Trebuie să ştie asta.

 2. Tache says:

  Ridicol,dar traim in Romania.De luni stim cine ne conduce,iar daca buturuga se rastoarna si pronosticurile.Si iesirea din Hidro e o solutie,dar nu e singura Campina in Hidro(si zonele limitrofe)se alimenteaza de la teava judeteana de muls bani.Daca cei de la Concivic ii platesc si la Dorei ii doare in cot e o problema…sau Doreii spun adevarul si se musamalizeaza de la Cj treburile?Atunci pun oamenii de pe Campinita un fond de rulment si ii platesc pe muncitori ca vine iarna maine-poimaine si Floriconu sunt nevoiti sa ii stoata din troiene.

 3. Marian says:

  Din pacate niste …! Aceasta firma de toata jena reprezentata de un Hopa Mitica cu numele de Bejan isi bate joc de noi! Pe Aleea Luminii pe distanta de 280m (aprox) au stat din 28 August pana acum doua zile 12 noiembrie . Ar trebui sa iesim in strada si sa ne exprimam opinia. La remarca ca au blocat strada Luminii atata timp, acest idiot de Bejan a afirmat ca ” puteam sa o blochez complet trei luni” ca si cum ar fi strada lui maica-sa. …! Face-ti cu totii adrese scrise si semnate de toti locatarii strazii catre Primarie si Politia Locala. Este singurul mod in care o sa fiti luati in seama!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *