Administratie publica

Încă vă mai puteţi înscrie la cursurile de formare profesională din cadrul proiectului european „Egalitate de şanse şi gen prin antreprenoriat şi calificare”

Primaria CampinaAnunţul este valabil pentru doamnele şi domnişoarele din Câmpina şi din localităţile vecine, aflate în căutarea unui loc de muncă. După cum v-am informat cu mai multe ocazii, Primăria Câmpina a câştigat anul acesta un nou proiect european, în valoare de peste 2 milioane de lei, care are ca obiect calificarea / recalificarea femeilor şomere din municipiu. 450 de femei pot urma gratuit diferite cursuri de specializare: 280 vor susţine cursuri de calificare în meseriile: îngrijitor bătrâni la domiciliu, cofetar, lucrător în comerţ, manichiurist – pedichiurist, iar 170 vor urma programe de iniţiere în competenţe informatice, limba engleză şi competenţe antreprenoriale. Persoanele interesate pot apela la Secretariatul proiectului: Primăria Municipiului Câmpina, Bulevardul Culturii nr. 18, tel 0244.336.134, int 251/139 .
Vă reamintim faptul că proiectul are o durată de implementare de 18 luni, iar finanţarea este asigurată 86,78% din fonduri europene nerambursabile, 11,22% de la bugetul de stat şi 2% de la bugetul local. Unele cursuri au început deja, iar altele urmează să înceapă şi se vor finaliza în octombrie 2015, când participanţii vor susţine un examen final, vor primi diplomă şi certificate de calificare. Toate cursurile desfăşurate în cadrul acestui proiect vor fi acreditate ANC.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *