Social

Rafaela Moraru şi Anca Sachelia, două câmpinence care şi-au transformat pasiunea în meserie

Forever 1La Ploieşti a avut loc aseară un eveniment de… socializare, să-i spunem aşa, organizat de Compania Forever România şi la care au participat aproximativ 200 de doamne şi domnişoare din Ploieşti, Bucureşti şi Câmpina. Un eveniment la care femeia a fost, bineînţeles, vedeta, femeia de orice vârstă, profesie sau provenienţă socială. S-a vorbit despre sănătate, familie, prietenie şi respectul faţă de sine, iar în faţa unui public frumos şi pretenţios au fost prezentate două tinere câmpinence apreciate şi aplaudate pentru talent şi curajul de a-şi transforma pasiunea în meserie. Este vorba despre designerul vestimentar Rafaela Moraru şi make-up artist Anca Maria Sachelia. Forever 6 Forever 5 Forever 4 Forever 2 Forever 3
Anca Sachelia le-a vorbit doamnelor despre machiaj, bineînţeles, despre cele mai bune produse de pe piaţa românească, despre cum trebuie folosite acestea, despre machiajul de zi şi cel de seară, despre naturaleţe şi… acoperirea imperfecţiunilor pe care, vrem sau nu vrem să recunoaştem, le avem multe dintre noi. Apoi au avut loc şi două demonstraţii live, două dintre doamnele prezente la eveniment beneficiind gratuit de câte o şedinţă de machiaj.
Rafaela Moraru a fost, fără îndoială, revelaţia serii, ţinutele realizate de ea fiind aplaudate minute în şir. Prezentarea de modă a avut trei etape – la deschiderea evenimentului, undeva spre mijlocul acestuia, între expunerile despre sănătate ale medicilor specialişti invitaţi la eveniment, şi la final, când Rafaela Moraru a oferit, prin tragere la sorţi, trei vouchere-cadou, de 100 lei fiecare, valabile pentru atelierul de modă de la Câmpina. Marele premiu a constat într-o rochie de seară, realizată de Rafaela şi câştigată, tot prin tragere la sorţi, de o doamnă din Ploieşti.

Forever 7 Forever 8 Forever 9 Forever 10 Forever 11 Forever 12 Forever 13

A fost, aşadar, un eveniment pentru doamne, la care cele două câmpinence au triumfat şi nu exagerăm cu nimic când spunem asta.

2 Comments

  1. Florentina Popa says:

    Dragele mele,ati fost minunate ! Sunteti doua femei de succes care va meritati locul pe care-l aveti si care, desigur, veti triumfa, de fiecare data, acolo unde veti deschide usi si suflete !

  2. alina says:

    Frumos!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *