Politica

Reprezentanţii ACL, mulţumiţi de scorul obţinut de Iohannis în primul tur la Câmpina şi în tot Colegiul 2 Deputaţi

ACL 1ACL Câmpina a organizat, în această seară, o conferinţă de presă pentru a comenta rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale, dar şi pentru a mulţumi electoratului din Câmpina şi din Colegiul 2 Deputaţi, care l-a votat pe Klaus Iohannis. Vă reamintim că, în acest colegiu, candidatul ACL a obţinut cel mai mare număr de voturi, devansându-l pe candidatul PSD, Victor Ponta. „Performanţa noastră este cu atât mai importantă cu cât, din păcate, la nivelul judeţului Prahova nu am reuşit să câştigăm acest prim tur al alegerilor prezidenţiale”, a afirmat preşedintele PDL Câmpina, Horia Tiseanu. Acesta a mai spus că municipiul Câmpina nu a fost şi nu va fi niciodată un fief  de stânga şi că se bucură să constate că acelaşi lucru se întâmplă la nivelul Colegiului 2.
„Dreapta a câştigat detaşat primul tur al alegerilor prezidenţiale în Colegiul 2 Deputaţi. Dacă adunăm voturile candidaţilor de dreapta, constatăm că numărul acestora este cu mult peste cel al stângii socialiste. Practic, acest lucru este valabil pentru fiecare localitate în parte din Colegiul 2”, a declarat şi Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina, localitate unde Klaus Iohannis a obţinut cel mai bun scor din tot colegiul. În opinia lui Moldoveanu, ACL şi-a demonstrat valoarea în Colegiul 2 Deputaţi şi a reuşit să convingă electoratul că „PSD înseamnă transformarea românului în asistat social, lucru pe care această ţară nu trebuie să-l mai accepte”.

„Va urma o campanie furibundă pentru turul al doilea!”
Acesta este punctul de vedere al ACL Câmpina, exprimat de preşedintele PDL, Horia Tiseanu. „Ne aşteptăm la o campanie furibundă din partea PSD, în Câmpina şi tot Colegiul 2, pentru că rezultatele din primul tur nu le sunt favorabile. PSD va face orice pentru a recupera şi câştiga alegerile. Dacă va fi o campanie bazată pe programe, pe convingeri politice, va fi în regulă, dar eu tare mă tem că nu va fi aşa. Eu invit toţi alegătorii cu convingeri de dreapta, indiferent de partidul din care fac parte, să-l voteze pe Klaus Iohannis. Mă adresez inclusiv celor din PLR/PNM, care, altfel, vor fi nevoiţi, mâine, poimâine, să semneze un carnet roşu. Ceea ce cred ei că este un partid liberal, este de fapt un liberalism fals, o aripă a PSD”, a spus Horia Tiseanu.
La rândul său, Enache Dragomir, preşedintele PNL Câmpina, a afirmat că „uşile ACL sunt deschise pentru cei care au plecat la PLR, un partid care nu există, fiind păcăliţi acest pas. Noi îi aşteptăm să revină alături de liberalii adevăraţi!”
Şi Alin Moldoveanu se aşteaptă la o campanie dură din partea PSD: „Şi înaintea primului tur de scrutin, cei care vor să transforme românul într-un asistat social au venit cu tot felul de materiale mincinoase şi au aruncat prin comune tot felul de măgării pentru a induce oamenii în eroare. Mă aştept ca şi în turul al doilea să folosească aceleaşi metode”.

5 Comments

 1. florin says:

  Scorul bun de la Campina se datoreaza exclusiv structurii PDL. Daca ne uitam la scorul PLR la Campina şi comparam cu scorul PNL de la europarlamentare, ne dăm seama ca Guran a plecat cu toate voturile după el. Liberalii la Campina nu trec de 2%. Vor capusa PDL aşa cum au capusat şi PSD-ul in USL.

 2. Alexandra says:

  Eu am ales PLR si ma mira tupeul lui Enache(4 voturi) sa ne cheme inapoi dupa ce ne-a dat afara si a trantit usa dupa noi.

 3. Toma S says:

  Adevarat graiesti florin. Dar sa nu uitam ca la Campina locuiesc oameni inteligenti, care nu suporta ideea de a ne intoarce la situatia de acum 10 ani, a partidului unic PSD, care taie si spanzura si care vrea gratierea tuturor hotilor de tara, gen socrul lui Ponta.

 4. george says:

  @Toma S: Să stiți dumneavoastră că există oameni inteligenți care votează și cu PSD.

 5. Toma S says:

  Or fi, dar din toti asistatii social, nu cred ca sunt multi cu IQ-ul peste 70.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *