Electoral

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014, turul al II-lea, comuna Băneşti

Alegeri prezidentiale 1În primul tur al alegerilor prezidenţiale, pe 2 noiembrie, candidatul PSD, Victor Ponta, a câştigat detaşat la Băneşti, cu 42,37% faţă de 29,56% cât a obţinut principalul contracandidat, Klaus Iohannis. Prezenţa la vot, în primul tur, a fost de 60,67% (2.950 voturi valabil exprimate). În turul al doilea, tot Ponta a câştigat la Băneşti, dar la o diferenţă foarte mică, de doar 44 de voturi. Interesant este faptul că în trei din cele patru secţii de votare din Băneşti, Klaus Iohannis a obţinut mai multe voturi decât Victor Ponta, însă acesta a recuperat substanţial în cea de-a patra secţie.
Iată rezultatele complete ale scrutinului de la Băneşti:
Voturi valabil exprimate – 3.422, voturi nule – 41, voturi pe liste suplimentare – 334. Prezenţa la vot – 70,38%.
Victor Ponta – 50,64% (1.733 voturi)
Klaus Iohannis – 49,36% (1.689 voturi)

1 Comment

  1. petru says:

    INTERESANTA „COINCIDENTA ”
    EXACT CA LA ALEGERILE LOCALE din 2012 ,CAND CANDIDATA PDL A CASTIGAT IN BANESTI , IAR IN URLETA , IN CEA MAI MICA SECTIE DE VOTARE DINTRE CELE PATRU,DIN COMUNA, A DAT VOTURI PT CANDIDATUL PSD CAT SA ACOPERE VOTURILE PIERDUTE IN CELELALTE 3. DE CE OAREEE…? LOGIC !!?? 😉
    atunci a fost de inteles ,a fost o pers imp in echipa PDL care ,santajat si slab fiind ,a jucat dublu si a tradat in fav PSD.
    ACUM????

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *