Social

Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară?

Lucrari Distrigaz 0În mai multe zone ale municipiului Câmpina, societatea Distrigaz a efectuat lucrări de schimbare a conductei de gaze şi apoi de branşare a locuinţelor la noua conductă. Asta este vestea bună. Că s-a luat decizia schimbării integrale a conductei pe câte o stradă, pentru a se scăpa de avariile care se produceau periodic la conducta veche şi foarte uzată. Vestea proastă este că în urma lucrărilor au rămas şanţuri acoperite superficial, carosabilul nu a fost refăcut, iar străzile pe care s-a lucrat arată jalnic. Zăpada căzută la începutul săptămânii trecute s-a topit, apa bălteşte peste tot, e mizerie, sunt imagini dezolante şi, ceea ce este poate cel mai important, nu se vede nici un utilaj sau vreun picior de muncitor prin zonele în care s-a lucrat (Alexandru Ioan Cuza, Tudor Vladimirescu, Constantin Stere). Cu alte cuvinte, sunt foarte reduse şansele ca şanţurile să fie acoperite în mod corespunzător, iar stradă să fie readusă la forma iniţială. În aceste condiţii, sunt normale dezamăgirea, supărarea, revolta oamenilor care locuiesc pe străzile respective, oameni care circulă zi de zi prin acea mizerie, care-şi rup picioarele şi maşinile prin şanţurile de pe carosabil.
Lucrari Distrigaz 4 Lucrari Distrigaz 2 Lucrari Distrigaz 1 Lucrari Distrigaz 3

3 Comments

  1. popeye the sailor says:

    niste retardati de „Dorel”…de la sapator la sef si invers.Mi-am rupt masina in santurile lor lasate asa de izbeliste si imi vine sa urlu ca … care ar trebui sa respecte contractul in care se stipuleaza clar ca la finalul lucrarii trebuie asfaltat exact cum era pana sa se sape,il doare in … de noi si sta la caldurica in biroul lui asteptand „spaga” de Craciun.Daca va prind pe strada sa vezi ce va spurc! Prostilor!

  2. eugenia says:

    pai aratau prea bine strazile,era normal sa fie distruse,ca asa e traditia in tara asta,de ce n au facut lucrarea asta inainte de asfaltare,sau distrigaz e stat in stat,sau nu stie stanga ce face dreapta???

  3. Ioana says:

    E cumplit ! Noroi mult , santuri adânci,apa peste tot!!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *