Avaria de la reţeaua electrică a lăsat Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu” fără căldură

Categorie: Administratie publica 15 decembrie 2014

Colegiul Grigorescu Avaria de la reţeaua electrică a lăsat Colegiul Naţional Nicolae Grigorescu fără căldurăÎn Cartierul Voila, s-a produs sâmbătă o nouă avarie la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Un copac s-a prăbuşit peste firele electrice, ceea ce a dus la întreruperea curentului în mai multe zone din municipiu. Această avarie a avut, însă şi altfel de urmări, cum ar fi defectarea centralei termice de la Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu”. Au fost afectate atât clădirea liceului, cât şi sala de sport. Doar copiii de la clasa zero, cei care îşi desfăşoară cursurile la demisolul sălii de sport, au fost anunţaţi să nu vină astăzi la şcoală.
După cum ne-au precizat reprezentanţii Primăriei Câmpina, angajaţii firmei care asigură mentenanţa se află la liceu şi lucrează la repararea centralei. Se speră că problema va fi rezolvată cât mai repede, astfel încât centrala să poată fi repornită.

4 comentarii to “Avaria de la reţeaua electrică a lăsat Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu” fără căldură”


 1. dan spune:

  Cine știe câte alte centrale individuale, calculatoare sau alte electrocasnice s-au stricat din această cauză.

  RăspundeRăspunde
 2. ion enescu spune:

  Nu este real ce spuneți, Liceu are alimentare in cablu subteran din rețeaua de 10kv, avaria din str.Voila are alimentare din linie electrica aeriana de 20kv…..centrala are un defect nu aruncați vina pe avaria din str. Voila…Mai verificați ce scrieți e bine să stați in birou…..

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Domnule Enescu, am fost acolo, la colegiu. Apoi la Primarie, proprietarul centralelor. Acesta este raspunsul primit, cel scri de noi. Daca exista o eroare, nu e eroarea noastra. Si ca o paranteza, noi nu suntem aia care scriu din birou, ci aia care alearga pe teren in fiecare zi. Se poate constata foarte usor acest lucru doar uitandu-va in urma la stirile de pe site-ul nostru.

  RăspundeRăspunde
 4. dan spune:

  Enescule …!!! Tu ai lucrat la Electrica. Sau mai lucrezi. Sunteți praf nene. Așa că …. vorba aia: ciocu mic!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF