Social

Câmpina, Băneşti, Brebu, Telega şi Băicoi – 14 ore fără apă potabilă

ApaNumai veşti bune ştie să ne dea HidroPrahova. De parcă nu era suficient că sunt probleme în alimentarea cu energie electrică sau că nu au presiune gazele, că este frig, ninge încontinuu şi se circulă greu, iată că se opreşte şi apa potabilă din sursa STA Voila. Pentru 14 ore, începând de mâine dimineaţă, de la ora 4.00. Conform unui anunţ postat pe site-ul societăţii HidroPrahova, „Exploatare Sistem Zonal Prahova întrerupe furnizarea apei potabile în vederea executării unui branşament”. Aceasta este singura explicaţie dată pentru cele 14 ore fără apă.
În consecinţă, se mai arată în anunţ, HidroPrahova va distribui apă în zona de operare afectată astfel:
– municipiul Câmpina – în limita stocului disponibil, la presiune redusă
– oraşul Băicoi (zona de nord şi centrul civic) – în limita stocului disponibil, la presiune redusă
– comuna Băneşti – în limita stocului disponibil, la presiune redusă
– comuna Telega – întrerupere completă distribuţie apă
– comuna Brebu – întrerupere completă distribuţie apă

„Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă, care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, în conformitate cu reglementările în vigoare”, se menţionează în anunţul postat pe site-ul HidroPrahova.

Precizăm faptul că o mare parte a municipiului Câmpina nu are nici acum apă potabilă şi asta din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică în Cartierul Voila, inclusiv la Staţia de pompare a apei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *