Administratie publica

Câmpiniţa, cartier rezidenţial. Ia uitaţi-vă mai bine!

Campinita 3După cum probabil ştiţi deja, în Cartierul Câmpiniţa din municipiul Câmpina se execută lucrări de canalizare cu fonduri europene, în cadrul proiectului derulat prin intermediul operatorului regional HidroPrahova şi Consiliului Judeţean. S-a ajuns cu lucrarea la al treilea tronson al Bulevardului Carol I, în graficul de lucru fiind incluse şi străzile Rahovei şi Constantin Istrati. Nu mai reluăm problemele apărute pe parcursul executării lucrărilor de canalizare de către firma Concivic Slobozia. Le ştiţi deja, am scris pe larg la momentul respectiv. Ideea este că, pe tronsonul trei şi pe cele două străzi menţionate s-a terminat cu canalizarea, iar şanţurile au fost astupate cu pământ şi pietriş. Apoi s-a stricat vremea, a plouat, a fost polei, apoi a nins şi n-a mai apucat nimeni să repare carosabilul. Urmarea… imaginile spun mai multe decât am putea descrie noi în cuvinte. Pe scurt, mizerie. O mizerie care i-a adus la disperare pe câmpinenii care locuiesc în zonă, care merg la serviciu, la piaţă, care-şi duc copiii la şcoală. Vă imaginaţi, probabil, cum se circulă pe Bulevardul Carol I şi pe străzile Rahovei şi Constantin Istrati, pentru că, atenţie, chiar se circulă şi nu s-a gândit nimeni să semnalizeze cumva gropile din carosabil. Exită indicatoare care ne arată că se execută o lucrare şi circulaţia este interzisă, dar acestea sunt amplasate tocmai la sensul giratoriu de lângă Parcul „Miţu-Chiţu” (pe un sens).
Campinita 2 Campinita 1
Revenim puţin la lucrarea de canalizare de pe al treilea tronson al bulevardului, cuprins între Rahovei şi Constantin Istrati, cu intervenţie pe câte 100 m pe fiecare din cele două străzi. Această lucrare a început pe 12 noiembrie şi, iniţial, termenul de execuţie era de 15 zile cu tot cu refacerea carosabilului. Adică până la 28 noiembrie. Numai că, reprezentanţii firmei executante au spus NU, nu s-a înţeles bine, fără refacerea carosabilului, 15 zile doar pentru canalizare. Şi mai mult decât atât, au reclamat Primăria Câmpina la Prefectura judeţului pe motiv că se cam bagă peste ei şi nu-i lasă să lucreze aşa cum vor. Adică într-o totală bătaie de joc! Dar chiar şi aşa, probleme tot există şi în mod cert vor există şi anul viitor, când vor începe lucrări de canalizare şi pe alte străzi mult mai complicate decât Bulevardul Carol I. Din toată această poveste, cei care au de suferit sunt cetăţenii. De ei, îi pasă cuiva?
Campinita 4 Campinita 5

3 Comments

 1. constantin andrei says:

  Haosul si debandada se vede si continua ,chiar nu se poate corecta nimic? contractarea s-a facut pe vorbe ?clientul adica Primaria Campina care cunoaste proiectul si contractul nu poate sesiza alte autoritati sau asteptam salvatorul national DNA-ul sa descopere cine stie ce fraude .Este de neinteles de ce atata lupta si ura in defavoarea asa zisului cetatean campinean care nu are nici o putere in afara de participarea la vot si dreptul de a injura in tacere.Se pare ca s-a pierdut controlul si lucrurile merg de la sine .
  Apropo, vedeti ceasul cel nou din parc ,nu are garantie ?ori este de unica folosinta ??/

 2. Marian says:

  Daca reprezenntantul firmei executante ramane … de Bejan nu se va rezolva nimic!

 3. Cristian says:

  Campinita, cartier rezidential si …Campinita…cartier platitor de impozite incadrat ca fiind zona centrala a municipiului Campina !!!
  De ce s-a repus bariera la Fibec, oare vom fi nevoiti sa ocolim 4 luni pana la primavara pentru 50 m care nu au fost acoperiti cu asfalt in zona „Cofaru” ??? (zona delimitata dintre strazile Rahovei si aleea Licurici)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *