Cu ochii pe Distrigaz. Groapa de la Romal, ziua a doua

Categorie: Social 17 decembrie 2014

Groapa Romal Cu ochii pe Distrigaz. Groapa de la Romal, ziua a douaÎn faţa Complexului Comercial Romal din centrul Câmpinei s-a produs, ieri, o avarie la conducta de gaze. Aşa ne-au declarat muncitorii care au săpat groapa din carosabil. Şi nu, nu există pericol de explozie, au dat ei asigurări. Bun, asta se întâmpla ieri. Astăzi, groapa era tot acolo. Semnalizată frumos, corect, legal. Am văzut-o la prima oră şi am decis să facem un experiment, cu sprijinul unor pensionari care locuiesc în zonă, al taximetriştilor şi al unor agenţi comerciali. Tot timpul a stat cineva cu ochii pe groapa de la Romal. Concluzia – până la ora 16.00, nici picior de muncitor de la Distrigaz nu a trecut măcar să se uite la săpătura aceea, darămite să ia probe, să verifice, să facă acolo ceva, orice. Din explicaţiile reprezentanţilor Distrigaz date cu altă ocazie ştim că, în cazul unei avarii, groapa nu poate fi acoperită imediat, că durează câteva zile până se iau probe, se verifică, se acoperă şi se repară carosabilul. Dar mai ştim că au fost şi situaţii în care am stat luni la rând cu astfel de “capcane” pe stradă şi tocmai de aceea am decis să facem experimentul de care vă vorbeam. Să vedem cât durează toată povestea. Mai ales că este vorba despre o zonă dificilă, cu trafic intens, mai vin şi sărbătorile, iar aglomeraţia va fi maximă.

6 comentarii to “Cu ochii pe Distrigaz. Groapa de la Romal, ziua a doua”


 1. Mihai spune:

  Poate n/ar strica sa faceti un experiment similar si cu lucrarile de canalizare, poate se vor misca mai repede daca sta cineva cu ochii pe ei si cu aparatul foto daca se poate.

  RăspundeRăspunde
 2. Adina Stancu spune:

  foarte corect, va ajutam si noi, bravo!

  RăspundeRăspunde
 3. Marian spune:

  SUPERLIKE BAIETI!

  RăspundeRăspunde
 4. dasda spune:

  tineti secret experimentul si dati la final articolul ca altfel vor face o exceptie si vor fi profesionisti

  RăspundeRăspunde
 5. adrian spune:

  pe nisipul platit de cetateni si pe care floricon il plimba de pe srtada pe trotuar, cine face poze ??? si crede-ti ca se intampla ceva.Acasta neglijenta este plata ajutorului in alegeri.Deci sssssss…..

  RăspundeRăspunde
 6. admin spune:

  N-ar fi rau… :)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF