Social

În Câmpina se strâng daruri pentru copiii defavorizaţi. Vreţi să fiţi unul dintre ajutoarele lui Moş Crăciun?

Campanie Mos Craciun siteFiecare dintre noi poate fi ajutorul lui Moş Crăciun în această perioadă. De astăzi şi până pe 20 decembrie, avem această şansă extraordinară de a fi unul dintre milioanele de ajutoare ale lui Moş Crăciun din întreaga lume. Sunt două săptămâni în care la Câmpina are loc o nouă campanie umanitară iniţiată de Sebastian Dumitrescu şi Grupul Donaţii.campina, cu sprijinul Casei Tineretului şi a unor parteneri privaţi. În aceste două săptămâni se strâng donaţii sau, mai bine să le spunem altfel, se strâng daruri pentru copii şi pentru familii cu probleme sociale din Câmpina. Este vorba în special despre produse de îngrijire corporală (periuţe şi pastă de dinţi, şampon, săpun etc), rechizite şcolare, dulciuri, hrană neperisabilă).
Sunt patru locaţii unde puteţi duce darurile:
– Farmacia Catena (Strada Al. I. Cuza, nr. 19)
– Magazinul Outdoor&Bike (peste drum de Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” – fosta Generală 7)
– la sediul VP TV din incinta Casei Tineretului
– la Club Live, în incinta Casei Tineretului
Toate cadourile strânse vor ajunge la: copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” din Câmpina, la Centrul rezidenţial de tip familial din Brebu, la Grădiniţa pentru copii cu nevoi speciale din Câmpina, la Centrul de plasament din Cartierul Voila şi la câteva familii cu mari probleme materiale.

Pentru mai multe detalii îl puteţi contacta pe organizatorul acestei campanii, Sebastian Dumitrescu, la numărul de telefon 0726.91.22.53 (după ora 15.00).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *