Administratie publica

Lista finală a familiilor care se mută în noul bloc ANL din Cartierul Turnătorie

ANL 3În şedinţa de mâine a Consiliului Local Câmpina va fi aprobată lista de repartizare a locuinţelor cu chirie, destinate tinerelor familii, în cel de-al doilea bloc ANL construit în Cartierul Turnătorie. Familiile care se vor muta în acest bloc şi-au ales deja locuinţele şi vor primi cheile noilor case la scurt timp după aprobarea listei de către Consiliul Local. După cum menţionam într-un articol recent, blocul ANL are şapte garsoniere şi 13 apartamente cu două camere. Două apartamente vor fi închiriate unor familii evacuate din casele retrocedate foştilor proprietari, iar celelalte locuinţe vor fi ocupate de tineri cu vârste sub 35 de ani. Una dintre familiile de pe lista de priorităţi a optat pentru o locuinţă din blocul E13 din Cartierul Erupţiei, eliberată recent de fostul chiriaş.
Administraţia locală speră să obţină finanţare de la ANL pentru construcţia unui nou bloc pentru tineri, în Cartierul Erupţiei. Documentaţia aferentă acestei noi investiţii a fost depusă de câteva luni la Agenţia Naţională a Locuinţei.
Vă prezentăm în continuare lista chiriaşilor din noul bloc ANL din Turnătorie, aşa cum va fi ea aprobată mâine de Consiliul Local Câmpina:
Lista repartitii bloc ANL

1 Comment

  1. mihaela says:

    Sa va ajute dumnezeu sa construiti alt bloc cat mai repede pt ca si eu astept de 3 ani un apartament pt ca nu mai putem sta asa mult succes

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *