Administratie publica

Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de Iarnă

Cantina Sociala 1În municipiul Câmpina sunt 98 de persoane care beneficiază de ajutor social şi care mănâncă în fiecare zi la Cantina Socială. Toate aceste persoane au primit ieri, din partea administraţiei locale, hrană pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, cantina fiind închisă până la 4 ianuarie 2015 inclusiv. Potrivit administratorului Cantinei Sociale, Marga Perian, fiecare asistat social primeşte, conform legii, mâncare în valoare de 6 lei pe zi. Din această sumă infimă, cantina trebuie să asigure fiecărei persoane trei feluri de mâncare (din care unul să conţină carne) şi o pâine. Pentru perioada în care Cantina Socială este închisă, fiecărui asistat social i-a revenit un pachet cu alimente în valoare de 90 lei, la care s-au adăugat produse oferite ca şi sponsorizare din partea firmelor Diavist şi Voipan.
Astfel, fiecare persoană a primit ulei, zahăr, făină, mălai, orez, portocale, cârnaţi, lebăr, un pui, un kilogram carne de porc, tobă, un baton de salam, cozonac, pâine, bomboane şi suc. Din partea administraţiei locale, la oferirea pachetelor cu alimente pentru persoanele defavorizate au fost prezenţi consilierii locali Marian Dulă şi Viorel Bondoc.
Mai precizăm un lucru. La Cantina Socială pot mânca şi pensionari cu venituri mici, cu condiţia ca aceştia să-şi plătească masa. Deja sunt câteva cazuri de persoane în vârstă, care achită 6 lei pe zi pentru a beneficia de o masă caldă, cu trei feluri de mâncare.
Cantina Sociala 2 Cantina Sociala 3 Cantina Sociala 4 Cantina Sociala 5

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *