Social

Zi plină de emoţii pentru copiii de la Spitalul Voila. Moş Crăciun a venit la ei încărcat cu daruri

Copii Voila 1Copiii de la Spitalul de Psihiatrie Voila au avut astăzi o zi extraordinară. Moş Crăciun a venit la ei încărcat cu daruri. Ar fi greu de descris în cuvinte cât de mari au fost emoţiile celor mici, cu câtă bucurie şi speranţă l-au întâmpinat ei pe Moşul şi cât suflet au pus în sceneta pe care au interpretat-o în cinstea lui Moş Crăciun. Emoţiile lor s-au transmis tuturor celor prezenţi – cadre medicale şi invitaţi, printre care s-a aflat şi fostul director al Spitalului Voila, dr. Gheorghe Dobrin Ionescu.
Poate că n-au fost ei cei mai cuminţi copii, au mai făcut şi năzbâtii, au mai făcut şi greşeli, le-au mai supărat pe doamnele care au grijă de ei, dar în mod cert au meritat ca Moşul să-i viziteze, să-i îmbrăţişeze, să le ofere daruri. Adevărul este că nu-i uşor nici să vorbeşti, nici să scrii despre aceşti copii. Uneori este greu şi să-i înţelegi, tu, persoană venită din exterior. Dar sunt minunaţi şi foarte, foarte sufletişti. De aducerea Moşului la Secţia de Copii s-a ocupat conducerea Spitalului Voila, iar managerul interimar al instituţiei, dr. Irina Minescu, a mulţumit sponsorilor care au ajutat la umplere sacului lui Moş Crăciun.
Copii Voila 2

2 Comments

  1. Felicia says:

    Asa este ! Felicitari cadrelor medicale, dar felicitari si cadrelor didactice, care ii invata pe acesti copii cu probleme! Vad ca nu se mentioneaza acest aspect, foarte important!!!

  2. admin says:

    Nu am mentionat in articol pentru ca am presuspus ca toata lumea stie care este situatia. Pana la urma, cu sau fara problele, ei sunt niste copii fericiti ca Mosul nu i-a uitat. Asta era ideea de la care am pornit.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *