Administratie publica

Consiliul Local aprobă, joi, banii pentru noul cimitir. Costuri totale – peste 4 milioane lei

Consiliul Local Câmpina va aproba, în şedinţa de săptămâna aceasta, indicatorii tehnico-economici pentru noul cimitir al municipiului, care se va numi „Lumina” şi va fi situat în Cartierul Slobozia, pe Strada Izvoarelor. Despre necesitatea construirii unui cimitir nou în localitate s-a vorbit destul de mult în ultima vreme, la nivelul administraţiei locale, şi asta pentru că în cimitirele existente sunt din ce în ce mai puţine locuri de înhumare. Decizia privind noul cimitir a fost luată anul trecut, iar acum s-a realizat proiectul şi urmează să se aprobe costurile. Noul cimitir va costa 4,16 milioane lei (fără TVA) şi va fi amplasat pe un teren în suprafaţă de 25.512 mp. Conform expunerii de motive aferente proiectului de hotărâre iniţiat de primarul Horia Tiseanu, va fi, practic, un întreg ansamblu compus din capelă, corpuri administrative, porţi acces, împrejmuire, alei interioare şi 4.575 parcele de înhumare.

2 Comments

  1. dan says:

    41 de miliarde lei vechi???? Băi sunteți duși? Cât are cotă de la lucrarea asta? Vorbim de un teren drept, de un gard și niște alei. Hai și o capelă. 41 de miliarde????!!!!

  2. reformistul says:

    CIMITIRILE TREBUIE DESFIINTATE PENTRU A LASA LOC CONSTRUIRII OBIECTIVELOR CU ADEVARAT IMPORTANTE (PENTRU CADAVRE S-A INVENTAT INCINERAREA).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *