Actualitate

Dacă nu v-a întrebat nimeni, vă întrebăm noi. Ce lucrări aţi dori să se realizeze în acest an, în Câmpina?

Campina 1În această perioadă, la nivelul administraţiei publice se lucrează la definitivarea proiectului bugetului local pentru 2015. Buget în care, evident, sunt incluse şi lucrările care se vor desfăşura pe domeniul public (investiţii şi reparaţii). Proiectul de buget a fost pus la avizierul Direcţiei Economice, la cel din curtea Primăriei şi a fost postat pe site-ul Primăriei Câmpina. Totuşi, forma afişată este una destinată mai degrabă specialiştilor decât omului de rând interesat să vadă cum sunt cheltuiţi banii publici. Noi v-am prezentat în articolele anterioare principalele lucrări de investiţii şi reparaţii propuse pentru 2015, precum şi sumele repartizate acestor lucrări. Luna viitoare va avea loc şedinţa Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia va fi aprobat bugetul pentru acest an. Pe cetăţean nu credem că l-a întrebat cineva ceva în legătură cu lucrările pe care şi le-ar dori realizate în cartierul său, pe strada sa sau în orice alt loc din Câmpina. De aceea, vă întrebăm noi acest lucru şi aşteptăm răspunsurile dvs. aici, pe site, prin comentarii, pe email sau pe pagina de Facebook. Nu credem că vom schimba ceva în intenţiile administraţiei locale sau, cine ştie, poate va citi mesajele dvs. şi vreun consilier local şi va vorbi despre ele în şedinţa din februarie. Oricum ar fi, măcar să nu trecem indiferenţi pe lângă bugetul Câmpinei, realizat în mare parte şi din banii noştri, ai tuturor.

55 Comments

 1. dan says:

  Ar trebui amenajata si extinsa parcarea de pe Aleea Rozelor la bl 4,5,6.
  In fata bl 6 este un spatiu care se preteaza pentru parcare,la fel si in spatele bl4,unde este un teren in paragina.
  La fel de bine ar fi daca s-ar monta bariere la intrarea pe aleea rozelor.
  Aici s-au pus indicatoare de accesul interzis si drum infundat pe care nu le respecta nimeni.(politia rutiera si politia comunitara DOARME)

 2. Elena says:

  1 .Transport gratuit pe mijloacele de transport in comun locale pt. toti pensionarii . 2. Preluarea cinematografului de la stat si redarea lui campinenilor.

 3. Mihaela Stroe says:

  Vrem lucrari de calitate. Ati vazut cum arata orasul asta cand ploua? Pe trotuare sunt numai baltoace iar la trecerile de pietoni nici nu ai pe unde traversa. Toate trotuarele sunt valurite, nu e unul drept sau putin inclinat in asa fel incat sa se scurga apa. In Campina sunt si pietoni nu numai oameni cu masini!

 4. Tache says:

  @Toni.Politia locala sa dispara,nu mai sunt nici macar servilii primarului,Info Campina se ocupa admin acestui site care are angajati din 2011.Subscriu la ideea cu cinematograful:proprietaru cu baru a facut treaba de mantuiala cu fatada,e penibil mobila second-hand intr-un cinematograf.Dar deh,sa fie firma la vedere.

 5. Vasile says:

  De 26 ani circul pe Calea Doftanei cu maina personala pentru naveta catre si de la servici. Chiar nu vede nimeni de la Primarie acel circ de strada ce pare ramasa bombardata de la 1944? propun ca in cel mai scurt timp sa se schimbe numele strazii in CALEA PLANGERII- ar merita aceasta titulatura si ar respecta realitatea.In fiecare saptamana se fac noi santuri, se carpesc cu lopata unele dintre ele intr-un fel de joaca, asa in ciuda celor ce trebuie sa circule pe acea strada.Oare banii pe care ii achitam catre Primarie sunt tot la fel de rupti si mototoliti? As vrea sa invit pe cei ce raspund de calitatea starii arterelor de circulatie in Municipiul Campina sa accepte sa ii invit la mine in masina si sa ii plimb vreo 2-3 ore pe benzina mea de la Liceul Grigorescu pana la intersectia de pe Voila-si daca se poate, intr-o zi cu ceva ploaie.Ii asigur ca nu le-ar mai trebui nimic , decat o fizioterapie lombara! Sper sa citeasca cineva care este raspunzator si care sa faca ceva pentru aceasta stare a acelui drum!

Comments 2 Prev

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *