Mesajul conducerii HidroPrahova către PMP: “Nu faceţi politică pe bani europeni!”

Categorie: Administratie publica 7 ianuarie 2015

HidroPrahova Mesajul conducerii HidroPrahova către PMP: Nu faceţi politică pe bani europeni!După ce, zilele trecute, PMP Câmpina a remis presei un comunicat prin care îşi exprimă nemulţumirea cu privire la modul în care se execută lucrările de canalizare în municipiu, astăzi am primit şi reacţia conducerii societăţii HidroPrahova la afirmaţiile şi solicitările Partidului Mişcarea Populară. “Nu faceţi politică pe bani europeni!” este principalul mesaj transmis de HidroPrahova liderilor PMP. Iar apoi vin mai multe explicaţii cu privire la derularea proiectului european “Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”. Vă prezentăm în continuare integral comunicatul HidroPrahova, cu precizarea că aflăm şi lucruri interesante din acest comunicat, iar unele dintre ele ar trebui, poate, analizate şi comentate separat.
Comunicat Hidro 1 Mesajul conducerii HidroPrahova către PMP: Nu faceţi politică pe bani europeni! Comunicat Hidro 2 Mesajul conducerii HidroPrahova către PMP: Nu faceţi politică pe bani europeni!

2 comentarii to “Mesajul conducerii HidroPrahova către PMP: “Nu faceţi politică pe bani europeni!””


 1. constantin andrei spune:

  Consiliul local impreuna cu Primaria trebuie sa reactioneze si sa dea explicatiile punctuale la COMUNICATUL dat de HIDROPRAHOVA.
  In caz de tacere inseamna ca se accepta cele relatate de Hidro .
  Populatia trebuie informata punctual despre pierderea fondurilor europene SAMTID legate de inlocuirea retelelor de apa potabila acuza grava facuta de Hidro.(reducerea pierderilor din retea cu 60%)
  Administartia locala nu cunoaste contractul? termenul de finalizare dec.2015?in loc de iulie2015?,finalizarea a lucrarilor in termen si calitative prin angajarea de personal de specialitate ce trebuie sa urmaresca lucrarile? sau este mai simplu sa dezinformam populatia acuzand constructorii de neglijenta,nerespectarea proiectului si a termenelor de executie?Pana la proba contrarie Comunicatul HidroPrahova pare pertinent si credibil si trebuie demontat punctual de partea locala ce este BENEFICIARUL proiectului.Altfel populatia nu stie ce sa inteleaga din toate aceste acuze si invinuiri ce dureaza de foarte multa vreme.

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Referitor la contract, data de 15 iulie 2015 este cea corecta, precizata inclusiv de reprezentantul HidroPrahova prezent la ultima sedinta a CL Campina. Totusi, chiar daca se depaseste acest termen, nu se pierde finantarea pana la 31 decembrie 2015, doar ca vor trebui suportate penalitati de catre firmele executante. Lucrarile sunt urmarite, ca de aici au rezultat si nemultumirile administratiei locale. Daca nu erau urmarite, poate ca nu aflam multe detalii.Doar ca reprezentantul Primariei, care urmareste lucrarile, nu poate interveni in nici un fel. Primaria Campina nu este parte in contractul incheiat intre HidroPrahova si executanti.
  In ceea ce priveste Programul SAMTID, acesta s-a derulat cam in perioada 2002-2005, daca ne amintim noi bine. O sa ne interesam asupra acestui subiect.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF