Administratie publica

Modernizarea Parcului Milia, printre investiţiile care se vor derula la Câmpina în acest an

Parcul MiliaDupă modernizarea Pasajului de la Ceas, Parcul Milia este primul parc din municipiul Câmpina programat să intre în reabilitare. Cel mai probabil, se va şi întâmpla acest lucru având în vedere faptul că licitaţia pentru executarea lucrărilor a avut loc anul trecut, iar contractul cu firma câştigătoare a fost deja semnat chiar la finele lui 2014. După cum reiese din anunţul publicat pe SEAP, licitaţia a fost câştigată de firma Victor Construct SRL din Botoşani, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 1,2 milioane lei, adică 12 miliarde lei vechi. Principalele lucrări de modernizare care se vor realiza în Parcul Milia constau în: reabilitarea aleilor vechi şi amenajarea de noi alei, refacerea scărilor existente şi sistematizarea pe verticală a sistemului pietonal.

6 Comments

 1. cehia says:

  Da de unde modernizare doar o repatraie de la un cap la altu, lucru care sa facut in fiecare an

 2. minion says:

  Fantana arteziana promisa de 10 ani ?!?

 3. pipo says:

  ca sa vedem si noi fantana arteziana mergem la Ploiesti, ca noi nu suntem in stare sa facem….halal oras,numai alei si borduri noi sunt in stare sa faca,noi refacem aleile in fiecare an….FACETI BAAA SI O FANTANA FRUMOASA IN PARC,CA LOC E DESTUL…

 4. Calatoru says:

  12 miliarde niste dale de marmura,ceva verdeata,si 3 banci care o sa le scrijeleasca liceenii.Pacat de orasul asta cu intelectuali.Dar las ca are balta bani.

 5. As says:

  Parcul Milia modernizat in acest an?Dar exista un asemenea parc?Doar numele aminteste.Mai putin cateva banci si copaci ornamentali ce prind viata in preajma sarbatorilor de iarna,in rest nimic.Deci putem vorbi de modernizare a ceva ce nu exista?Trebuie un plan”cap-coada”si de ce nu supus dezbaterii publice pentru a accepta sau nu diversele idei ce pot aparea in asemenea situatii.Nu prea am inteles ce presupune sistematizarea pe verticala a sistemului pietonal.Sunt multe semne de intrebare.Din acest motiv insist,cel putin teoretic sa ni se expuna pe scurt ce presupune aceasta asa zisa”modernizare”.Este punctul meu de vedere.

 6. dasda says:

  lol, aveti pretentii de la niste oameni crescuti in comunism, care au lucrat in intreprinderi comuniste ca directori, sa fie transparenti. Primarul a raspuns 2 saptamani pe facebook la intrebari dupa care a bagat capu la loc in nisip ca strutul. Intrebarile probabil nu ii erau pe plac. Centrul orasulului arata din ce in ce mai oribil si ei fac parcuri pe la terenurile fibec. Tot ce stiu ei sa faca este sa repuna asfalt, sa repuna borduri, sa repuna dale. Nu fac nimic nou, nimic! Nu exista departament de pesagistica, arhitectura urbana, nu exista nimic. Este o primarie comunista cu vederi comuniste plina de fricosi care nu fac nimic sa nu cumva sa supere pe cineva.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *