Politica

PMP cere HidroPrahova un grafic asumat al lucrărilor de canalizare şi o muncă serioasă inclusiv sâmbătă şi duminica

Lucrari CampinitaPrin intermediul unui comunicat de presă, Partidul Mişcarea Populară îşi exprimă nemulţumirea cu privire la modul în care se desfăşoară lucrările de canalizare în municipiul Câmpina, mai exact la modul în care HidroPrahova gestionează aceste lucrări finanţate din fonduri europene. PMP solicită conducerii HidroPrahova să transmită urgent administraţiei locale câmpinene un grafic asumat al lucrărilor, din care să rezulte că la data de 1 iulie 2015 acestea vor fi finalizate, aşa cum prevede contractul de execuţie.
„Susţinem necondiţionat opinia exprimată de domnul primar Horia Tiseanu şi conducerea PNL Câmpina cu privire la „proasta gestionare a lucrărilor de canalizare din cadrul proiectului european derulat prin HidroPrahova şi Consiliul Judeţean”, se menţionează în comunicatul de presă transmis de PMP. Reprezentanţii acestui partid consideră că ar fi normal ca firmele care au câştigat licitaţia pentru canalizare să lucreze inclusiv sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbători legale, „aşa cum se întâmplă în toate ţările Comunităţii Europene atunci când este vorba despre un interes public major”.
Comunicatul de presă este semnat de Ioan Adrian Piţigoi, coordonator PMP Colegiul 2 Prahova şi Robert Cătălin Minea, preşedintele PMP Câmpina.

5 Comments

 1. omg says:

  PMP e partid politic, cum adica sa ceara ceva material unui operator de utilitati? Astia de la PMP ori nu stiu ce inseamna „politica”, ori ne iau pe toti de fraieri.

  Amicilor, voi trebuie sa va faceti treaba in consiliul local, nu sa cereti chestii prin presa. Singurul vostru instrument, ca partid, este POLITCA (sustinerea unor politici favorabile cetatenilor pe care ii reprezentati).

  Hai ca la politica va pricepeti, de fotbal cand va apucati?

 2. claudia says:

  Nu vad legatura partidului pmp.Vrea sa arate ca se implica dar nu face decat sa piarda timp.Nu cred ca cineva normal poate sa voteze cu acest partid avand in vedere ca este condus de cei care au facut mult rau acestei tari si vad ca tot nu se lasa.pacat ca Adrian Pitigoi s-a bagat in acest partid care nu face decat sa-l coboare.Poate va decide sa-l paraseasca.

 3. As says:

  Alte comentarii sunt de prisos.Mare dreptate au cei care si-au exprimat opinia mai sus…

 4. china52 says:

  Dar cine poate sa puna la punct hotii,voi care le luati apararea ?

 5. Elena says:

  …daca a ajuns PMP sa creada ca poate cere ceva, e grav! cine e PMP ? hai, cu nume si prenume…la politica si atat, voi nu aveti ce sa cereti nimanui !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *