Administratie publica

„Ceea ce s-a întâmplat la Comarnic, legat de canalizare, va urma şi la Câmpina!”

Ion DragomirAfirmaţia îi aparţine viceprimarului municipiului Câmpina, Ion Dragomir, şi a fost făcută în şedinţa din această seară a Consiliului Local. O afirmaţie dură şi chiar şocantă având în vedere gravitatea faptelor de la Comarnic, acolo unde Direcţia Naţională Anticorupţie a descoperit un adevărat grup infracţional, care a deturnat o parte importantă a fondurilor europene alocate pentru lucrările de canalizare şi unde s-a descoperit, de asemenea, prelungirea ilegală a contractului cu firmele executante. „Este ultima dată când mai vorbesc public despre lucrările de canalizare de la Câmpina. Sunt destule probleme şi eu nu vreau să păţesc ce au păţit alţii. Am cerut în cadrul Executivului să mi se permită să mă ocup eu de aceste lucrări, în calitate de reprezentant al Primăriei. Nu s-a putut, nu mi s-a dat voie, aşa că eu nu voi mai vorbi despre acest subiect”, a afirmat viceprimarul Ion Dragomir.
Acesta a mai spus că, din păcate, comisia de urmărire a lucrărilor de canalizare, constituită la nivelul Consiliului Local, nu poate impulsiona prea mult activitatea sau ritmul de lucru al societăţii Concivic, dar poate pune o oarecare presiune asupra executantului. „Sper să fie şi ei conştienţi, şi mă refer la firma executantă, mai ales după ceea ce s-a întâmplat la Comarnic, că nu se poate pune problema prelungirii contractului şi că trebuie să-şi facă treaba repede şi bine. Vestea bună este că de acum înainte se va implica şi firma Cast şi se vor putea deschide mai multe fronturi de lucru pentru a se putea lucra într-un ritm mai rapid”, a mai declarat Ion Dragomir.

2 Comments

  1. constantin andrei says:

    Si la Campina era sau este acelasi scenariu controlat de un grup infractional politic vrea sa zica Vicele ,grupul e afiliat PSD-ului la Comarnic ,suntem curiosi ce grup e la Campina ,acelasi?
    Asteptam noi detalii din serialul de coruptie generalizata ‘SUNT CELEBRU SCOATE-MA DE AICI’ .Poate D-l Vice se razgandeste si ne mai ofera ceva dealii in plus.Eu zic ca si imnul echipei nationale de fotbal e potrivit .PE EI PE MAMA LOR”din [pacate.

  2. vlad says:

    aveti grija dragi alesi la furat…DNA-ul e cu ochi pe voi…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *