Comisia Consiliului Local, care urmăreşte lucrările de canalizare, ignorată inclusiv de Primărie

Categorie: Administratie publica 26 februarie 2015

Marian Nistor Comisia Consiliului Local, care urmăreşte lucrările de canalizare, ignorată inclusiv de PrimărieŞtiam cu toţii că HidroPrahova şi Concivic Slobozia nu le dau prea mare atenţie consilierilor locali care fac parte din Comisia de urmărire a lucrărilor de canalizare care se desfăşoară în Câmpina cu fonduri europene. Dar iată că până şi Primăria îi ignoră pe consilierii din comisia menţionată, neinvitându-i la şedinţa care a avut loc astăzi şi la care s-au discutat lucruri importante legate de canalizare. “Avem o mare nemulţumire la adresa Primăriei. La întâlnirile anterioare cu firmele implicate în lucrările de canalizare, fie nu s-a discutat nimic concret, fie tot ceea ce s-a spus acolo nu a fost respectat. Şi tocmai astăzi, când s-au stabilit lucruri importante, noi nu am fost chemaţi. Exact acum, când s-au stabilit fronturile de lucru pentru perioada următoare şi când membrii comisiei chiar ar fi trebuit să ia parte la discuţii. Noi am înţeles că rolul acestei comisii este acela de a încerca să ajute la ducerea la bun sfârşit a acestui proiect important şi nu mi se pare normal să fim ocoliţi când se discută lucruri importante. Mai mult, am aflat că am primit un material, o adresă de la societatea Cast în legătură cu lucrările de canalizare, care a intrat în Primărie luni, 23 februarie, iar nouă, membrilor comisiei, ne-a fost remisă abia astăzi”, a declarat consilierul local Marian Nistor, la şedinţa din această seară a Consiliului Local Câmpina.

Din Comisia de urmărire a lucrărilor de canalizare, comisie aprobată de plenul CL în noiembrie 2014, fac parte consilierii Marian Nistor, Dragomir Enache, Rodica Papuc şi Marian Dulă, iar din partea Primăriei – şefa ADPP, Felicia Olteanu.

un comentariu to “Comisia Consiliului Local, care urmăreşte lucrările de canalizare, ignorată inclusiv de Primărie”


 1. constantin andrei spune:

  Luati legatura cu Vice-Primarul si va explica dansul ce si cum sta treaba cu grupul infractional de la Campina.Numai DNA-ul va face lumina dar mai dureaza un pic,au mult de lucru la Comarnic,Cornu,Breaza unde se pare ca e Copy-Paste la frauda.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  3

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Libell 1

  1

  Reclama-centrale-2x-GIF

 • PUBLICITATE

  Reclama mica 1

 • PUBLICITATE

  Anunt spatii

  Prevo distribution nou