Administratie publica

Comisia Consiliului Local, care urmăreşte lucrările de canalizare, ignorată inclusiv de Primărie

Marian NistorŞtiam cu toţii că HidroPrahova şi Concivic Slobozia nu le dau prea mare atenţie consilierilor locali care fac parte din Comisia de urmărire a lucrărilor de canalizare care se desfăşoară în Câmpina cu fonduri europene. Dar iată că până şi Primăria îi ignoră pe consilierii din comisia menţionată, neinvitându-i la şedinţa care a avut loc astăzi şi la care s-au discutat lucruri importante legate de canalizare. „Avem o mare nemulţumire la adresa Primăriei. La întâlnirile anterioare cu firmele implicate în lucrările de canalizare, fie nu s-a discutat nimic concret, fie tot ceea ce s-a spus acolo nu a fost respectat. Şi tocmai astăzi, când s-au stabilit lucruri importante, noi nu am fost chemaţi. Exact acum, când s-au stabilit fronturile de lucru pentru perioada următoare şi când membrii comisiei chiar ar fi trebuit să ia parte la discuţii. Noi am înţeles că rolul acestei comisii este acela de a încerca să ajute la ducerea la bun sfârşit a acestui proiect important şi nu mi se pare normal să fim ocoliţi când se discută lucruri importante. Mai mult, am aflat că am primit un material, o adresă de la societatea Cast în legătură cu lucrările de canalizare, care a intrat în Primărie luni, 23 februarie, iar nouă, membrilor comisiei, ne-a fost remisă abia astăzi”, a declarat consilierul local Marian Nistor, la şedinţa din această seară a Consiliului Local Câmpina.

Din Comisia de urmărire a lucrărilor de canalizare, comisie aprobată de plenul CL în noiembrie 2014, fac parte consilierii Marian Nistor, Dragomir Enache, Rodica Papuc şi Marian Dulă, iar din partea Primăriei – şefa ADPP, Felicia Olteanu.

1 Comment

  1. constantin andrei says:

    Luati legatura cu Vice-Primarul si va explica dansul ce si cum sta treaba cu grupul infractional de la Campina.Numai DNA-ul va face lumina dar mai dureaza un pic,au mult de lucru la Comarnic,Cornu,Breaza unde se pare ca e Copy-Paste la frauda.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *