Comunicat PMP: “Doar doi membri au părăsit Organizaţia Prahova”

Categorie: Politica 20 februarie 2015

Organizaţia Prahova a Partidului Mişcarea Populară dezminte categoric informaţiile apărute în mass-media, potrivit cărora 550 de membri au părăsit această formaţiune politică pentru a se înscrie în PNL. “Facem precizarea că Organizaţia Judeţeană a PMP Prahova funcţionează în continuare în aceeaşi formulă, singurii care au părăsit-o fiind Dragoş Gunia şi Andrei Volosevici”, se menţionează în comunicatul de presă remis astăzi de PMP Prahova. Vă reamintim că senatorul Andrei Volosevici şi deputatul Dragoş Gunia au plecat din PMP şi s-au înscris în PNL, Gunia activând o perioadă independent înainte de a trece la PNL.

“PMP rămâne fidel liniei politice trasate de fostul preşedinte Traian Băsescu şi va milita cu aceeaşi consecvenţă pentru consolidarea statului de drept, combatarea corupţiei şi întărirea rolului României în structurile europene. Alături de fostul şef al statului, cel care a format generaţii întregi de politicieni, PMP va deveni un partid politic puternic şi de viitor”, se mai precizează în comunicatul de presă al PMP.

2 comentarii to “Comunicat PMP: “Doar doi membri au părăsit Organizaţia Prahova””

1. shake spune:

Pentru ce va milita PMP ?!?

RăspundeRăspunde
  2. valentin stan spune:

Pozitie strict personala referitoare la comunicatul, aparut in data de 20.02.2015 , dat de Partidul Miscarea Populara Prahova​.
    Am analizat acest comunicat si am ramas cu un “gust amar”, am reusit sa trag concluzia(personala) ca aceasta organizatie pune accent pe lider si nu pe echipa. Daca senatorul Andrei Volosevici​ si deputatul Dragos Gunia​ au parasit formatiunea pmp, nu au fost singurii , acestia au vent in pmp cu o ECHIPA destul de numeroasa care in mod evident,ECHIPA , a plecat odata cu cei doi membrii marcanti..
    La un calcul matematic simplu din CEJ-ul pmp ph ,au ramas vacante posturile de secretari executivi pentru 5 colegii (din 12) si un post de vicepresedinte….oare colegii care au ocupat aceste functii nu trebuiesc luati in calcul? nu au facut parte din ECHIPA pmp? oare acesti lideri de zona nu au avut oameni si organizatii care au parasit formatiunea pmp odata cu ei?….

RăspundeRăspunde

Comenteaza !