Administratie publica

Concivic a reluat, astăzi, lucrările de canalizare din Câmpina, pe străzile Câmpineanu şi Istrati. Urmează deschiderea de noi şantiere

Lucrari canalizare CampineanuDupă pauza de… iarnă, angajaţii societăţii Concivic Slobozia au revenit astăzi la treabă. Au fost reluate lucrările de canalizare pe străzile Ion Câmpineanu (de la Casa de Cultură în jos, până la intersecţia cu Plevnei) şi Constantin Istrati (din Cartierul Câmpiniţa). Ambele lucrări au fost începute anul trecut şi sunt continuate acum. Şi să sperăm că fără surprize neplăcute. Tot astăzi, la Primăria Câmpina a avut loc o nouă întâlnire între reprezentanţii administraţiei locale şi cei ai firmelor implicate în proiectarea, dirigenţia de şantier şi executarea lucrărilor de canalizare. De fapt, au participat doar reprezentanţii societăţii Concivic, lipsind cei ai Cast şi HidroPrahova. Este prima întâlnire după izbucnirea scandalului legat de deturnarea de fonduri europene şi evaziune fiscală de la lucrarea de canalizare din Comarnic. Lucrare care, ca şi cea de la Câmpina, face parte din proiectul european „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, derulat prin Consiliul Judeţean şi societatea HidroPrahova.

După cum probabil vă amintiţi, HidroPrahova şi Concivic au realizat un grafic de desfăşurare a lucrărilor de canalizare din Câmpina pentru 2015. L-au prezentat administraţiei locale la jumătate lunii ianuarie, dar pentru că nu era semnat de nimeni, deci neasumat, Primăria şi comisia special constituită a Consiliului Local Câmpina le-au cerut celor două societăţi să revină cu acest grafic după ce va fi semnat, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum. Totuşi, la întâlnirea de astăzi, reprezentanţii Concivic au anunţat că au început lucrul pe străzile Istrati şi Câmpineanu, acolo unde trebuie finalizată extinderea reţelei de canalizare, iar de luni, 23 februarie, intenţionează să înceapă lucrarea de reabilitare a reţelei deja existente pe Strada Orizontului, între intersecţiile cu Nicolae Bălcescu şi Petrolistului. Iar din 2 martie, Concivic vrea să deschidă noi şantiere, iar aici ţineţi-vă bine:
– Calea Doftanei
– Bd. Carol I, următorul tronson din Cartierul Câmpiniţa
– Strada Pictor Grigorescu
– Strada Fraţii Goleşti
– Strada Fermei
– Aleea Fluieraş
Aceasta este intenţia reprezentanţilor societăţii Concivic, dar aşteptăm confirmarea Primăriei Câmpina în legătură cu demararea lucrărilor de canalizare pe străzile menţionate.

1 Comment

  1. omg says:

    Ce confirmare? Nu zicea dl. Tiseanu ca dumnealui „n-are ce sa faca, decat sa constate” cu privire la lucrarile de canalizare DIN ORASUL PE CARE IL ADMINISTREAZA?

    Pentru sfidarea aia nu ar trebui sa fie nici uitat nici iertat, dar prevad ca se va lauda cu canalizarea in viitoarea campanie si si-o va asuma ca pe un mare succes, la fel ca in cazul Calea Daciei.

    Vin anchetele, eu imi desfac berea si o punga de popcorn si ma pun pe urmarit… o sa ne distram.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *