Social

Deputatul Sebastian Ghiţă, sub control judiciar 60 de zile

Sebastian Ghita 1Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, cu începere de la data de 17 februarie 2015, față de deputatul Sebastian Ghiţă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sprijinirea unui grup infracțional organizat. Este vorba despre dosarul privind deturnarea de fonduri europene de la lucrarea de canalizare din Comarnic. Potrivit unui comunicat remis de DNA, pe timpul cât se află sub control judiciar, Sebastian Ghiţă trebuie să respecte următoarele obligaţii:
a) să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti ori de câte ori este chemat;
b) să informeze de îndată Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti cu privire la schimbarea locuinţei;
c) să se prezinte la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova – Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.
d) să nu părăsească ţara, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent;
e) să nu se apropie de anumite persoane nominalizate şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale;
f) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme;
„Inculpatului GHIŢĂ SEBASTIAN AURELIAN i se atrage atenţia că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”, se precizează în comunicatul DNA. deputatul Sebastian Ghiţă este urmarit penal pentru folosirea influenţei şi autorităţii cu scopul de a obţine foloase necuvenite pentru altul.

2 Comments

  1. constantin andrei says:

    Mai mult ca sigur ca Ghita e virusat si antivirusul se cheama DNA-PUSCARIE din pacate.Pacat ca si noile generatii se gandesc doar la munti de bani si umflarea conturilor personale .Interesant ce tupeu, sa mai incerci formarea unui nou partid in conditiile de azi cand credibilitatea clasei politice este 000000000000000000!sau ei cred ca vor putea controla la infinit structurile statului ca pana acum.

  2. eugenia says:

    astia ca ghita au mizat pe prostia romanilor,eu,personal sunt surprinsa de cat s a furat in tara asta,sincer,nu speram sa ajungem aici,dar e bine….neasteptat de bine,dar sa vedem finalul…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *